Franklin Hockey Goal Assembly Instruktioner

Franklin Hockey Goal Assembly Instruktioner

Street hockey kan være en sjov måde at komme udenfor og motionere. Standard størrelse udstyr kan imidlertid være udfordrende for børn at bruge. Målgarnet er for ofte ofte for stort til børns små kroppe til at forsvare. Franklin-net er nemme at montere, og de kommer med to små hockeysticks og -bolde. Nettet er 20 inches højt med 28 inches bredt med 16 inches i diameter. Hvert mål leveres med et års garanti.

Udpak den boks, at målsættet kommer ind og adskille alle dele. Sæt pinde og bolde til siden.

Placer en af ​​de to længste stænger på jorden og indsæt to af de seks 90-graders samlinger på hver ende. Leddene skal placeres, så de er parallelle med jorden og peger i samme retning.

Placer hvert af de to små rør i hver led for at danne en "C." Skub den hvide del af nettet over slangen for at dække "C." Franklin-symbolet på den øverste røde del af nettet skal være synlig, når du holder toppen af ​​nettet op. Hvis det ikke er tilfældet, skal du trække nettet fra "C" og sætte det om igen.

Indsæt yderligere to led på hver side af "C", så enden af ​​hver ledd peger mod himlen. Skyd den røde belægning af så net over leddene. Skub hvert mellemstorrør gennem den røde del af nettet og fastgør hver til leddet. Dette er dine indlæg.

Skub hvert af de resterende to led på toppen af ​​hvert indlæg, så leddene peger mod hinanden på toppen af ​​nettet. Skub det sidste rør gennem toppen af ​​nettet og fastgør hver side til en ledd. Dette danner din tværstang.

Del:
Kommentarer