Forskellige volleyball spil at spille

Forskellige volleyball spil at spille

Sporten af ​​volleyball rangerer andet bag fodbold som verdens mest spillede sport, ifølge Volleyball. William G. Morgan udviklede sporten i 1895 og kaldte den "mintonette". Det blev omdøbt til volleyball og den første officielle kamp blev spillet i juli 1896 på Springfield College i Massachusetts. Siden da er mange versioner af spillet blevet populære.

Traditionel Volleyball

Spil traditionel volleyball med hold på seks. Det traditionelle spil volleyball som designet af Morgan spilles mellem to hold bestående af seks spillere pr. Side ved hjælp af en ombygget tennisbane. Netværket sidder i en højde på 6 fod, 6 inches.

Formålet med spillet er for et hold at sætte bolden over nettet og forhindre det andet hold i at returnere det med succes til deres side. Hvert hold er begrænset til tre hits på deres side, og derefter skal bolden returneres over nettet. Spillet spilles enten til 21 point eller 15 point.

En af udfordringerne i spillet er, at bolden ikke må fanges eller "bære" på nogen måde og skal slås straks af en modtagerspiller for enten at "opsætte" en anden spiller for at få et bedre hit eller returnere det over net.

Beach Volleyball

Flyt dit spil udendørs for at opleve beachvolleyball.

Beachvolleyball kan have været spillet på strande i Hawaii n i 1920'erne, men de fleste krediterer opfindelsen af ​​sporten til mænd i Santa Monica, Californien, i 1930'erne.

Spillets regler er stort set de samme som traditionelle volleyball, medmindre det spilles pĂĄ sand frem for en domstol og hold bestĂĄr af to personer.

Nuke 'Em

Spil Nuke dem, hvis du vil gøre spillet sjovt for børn. Nuke dem, også kendt som Newcomb Volleyball, er en række af det traditionelle spil spillet af børn eller af dem med begrænset atletisk evne.

Dette spil er spillet med de samme grundlæggende regler som det traditionelle spil, bortset fra at bolden er fanget snarere end hit. Spillere kan fange bolden og tage et begrænset antal trin og sende det til en anden spiller på deres hold eller forsøge at smide det, hvor ingen på den anden side kan fange den, før den rammer jorden.

Sepak Takraw

Se Sepak Takraw og beslutt derefter om du vil kunne spille dette spil med høj færdighed. Denne populære asiatiske variation spilles på en dobbelt badmintonbane og har mange af de samme regler som traditionel volleyball.

Spillet bruger en unik type bold i modsætning til volleyballen, men kan spilles som "footvolley" ved hjælp af en volleyball. Spillet spilles mellem to-spillerhold, og de må ikke bruge deres arme til at ramme bolden. De skal sparke bolden frem og tilbage eller slå det med deres bryst eller hoved. Der gives også et point, hvis bolden rammer nettet eller når det rører jorden.

Del:
Kommentarer