Forskellige typer af snavscykler

Forskellige typer af snavscykler

Dirt-cykler ligner motorcykler på næsten alle måder, gemmer deres suspensioner og dæk, som er specielt beregnet til at køre på groft og ujævnt terræn. Racing snavscykler, også kaldet Motocross, er en hurtigt voksende sport og kan ofte ses som sidetrafik på større steder som Monster Truck-arrangementer, racerhændelser, og de bringer endda folkemængder alene på steder som X Games og lignende. Der er flere typer snavscykler. At vælge en afhænger i vid udstrækning af, hvordan snavscyklen vil blive brugt og på hvilket terræn de oftest bliver drevet.

Motocross snavscykler

Motocross cykler er lavet til racing, så de er konstrueret til hurtighed og fleksibilitet. Motocross involverer normalt ridning i snavs og mudder sammen med store spring og lange straightaways. Motocross snavscykler har dæk med meget større slidbane og bedre suspensioner end de fleste motorcykler.

Ørken eller sand cykler

Sand snavs cykler, også kaldet ørkencykler, er lavet specielt til drift og racing på sand. Hvorvidt ørkencyklen bruges på stranden eller i Mojave-ørkenen, er sandcyklen i stand til at modstå de eroderende og skadelige virkninger af sand. Transmissionerne og drivtogene forsegles ofte bedre end andre snavscykler, og dækene på sandcykler er slidte specielt til at holde trækkraft i sand.

Udholdenhed cykler

Dirt-cykler bygget til udholdenhed og kørsel af ekstreme afstande kaldes udholdenhedscykler. Udholdenhed cykler har ofte mere komfort til rytteren, såsom bedre sæde polstring, mere ergonomisk styling og komfortable greb. Endurance riding er en populær sport, hvor ryttere kører lange afstande eller cirkler et spor i ekstremt lange perioder.

Trail cykler

Trail cykler er den mest almindelige type og den mest tilgængelige stil af snavs cykler. Trail cykler er fremstillet til normal, ikke-professionel ridning off-road og over groft terræn. Trail cykler har ofte en fælles off-road dæk slæde og kraftige suspensioner bygget til at modstå misbrug af ridning på robust terræn.

Street Cykler

Gadecykler, også kaldet dual-purpose cykler, er i stand til at køre på både terrængående terræn og på almindelige brolagte gader. De fleste stater tillader, at disse typer af cykler bliver inspiceret og licenseret det samme som almindelige gadekøretøjer og motorcykler. Gadecykler har ofte et slidbanespor, der er bedre egnet til gadebrug, selvom der også kan monteres større terrængående dæk.

Del:
Kommentarer