Forskellige måder at bruge en Gazelle Glider på

Forskellige måder at bruge en Gazelle Glider på

Med Gazelle svæveflyvning kan du bruge musklerne i din overkrop og underkrop for at styrke og forbrænde kalorier. Gazelles glider giver også mulighed for en bred vifte af bevægelser, som giver dig mulighed for at gå fra en langsom tur til et hurtigt løb. Der er flere typer Gazelle svævefly som Gazelle Edge og Gazelle Freestyle. Uanset hvad Gazelle svæver du bruger, er der forskellige måder at bruge din elliptiske maskine på.

Basic Glide

For den grundlæggende glideøvelse, stå oprejst på fodplatformene. Vedligehold denne opretstående kropsholdning med dine skuldre rettet direkte over dine hofter hele øvelsen. Også dine knæ bør være lidt bøjede, ikke låst. Når du begynder at glide dine fødder frem og tilbage, skal du sørge for at forsiden af ​​hver fodplatform glider lidt forbi bunden af ​​rammen. Begynd at skubbe og trække dine arme forsigtigt. Hænderne kan være i en neutral, lav eller høj greb position.

Wide Glide

At udføre den brede glideøvelse begynder med en grundlæggende glidebevægelse. Progressivt øge længden af ​​dit skridt. Dine hæle vil naturligvis løfte som dine ben flytter til ryggen. Placer dine hænder i neutralt eller lavt håndgrebsposition, skub og træk armene forsigtigt. Bevar opretstående kropsholdning, så du ikke mister din balance.

Low Glide

Den lavglidende øvelse understreger dine quadriceps. Begynd med en grundlæggende glidebevægelse med dine hænder i den neutrale håndgrebs position. Når du glider, bøj ​​dine knæ dybere og udvide længden af ​​din glide. Hold dine skuldre justeret over dine hofter og forbliver i opretstående stilling. Undgå at bøje dine knæ for dybt, så knæene ikke støder mod armene, når armene svinger.

Power Glide

Den avancerede power glide øvelse udføres ved hjælp af en bred glide position. Placer dine hænder i neutral eller høj greb position. Begynd svæveflyvning, der gradvist øger længden af ​​din skridt til en bred glide. Bliv i en behagelig position, så du undgår overdrejninger, der kan ødelægge din balance. Mens glidning gør det muligt for dine skuldre og torso at rotere lidt fra side til side og trykke og trække armstængerne fast.

Power Jog

Power jog øvelsen er en avanceret øvelse udført uden dine hænder på stængerne, som kan få dig til at tabe din balance, så pas på. Først begynder du med en grundlæggende bred glidestilling. Når du er komfortabel, frigør dine hænder og tag hænderne i en joggingposition på dine sider, så dine arme kan pumpe som om du var på jogging. Begynd svæveflyvning. Vær sikker på at du opretholder en opretstående position for at undgå at få dit hoved eller skuldre i vejen for de svingende håndtag.

Del:
Kommentarer