Forskellen mellem tennissko og sneakers

Forskellen mellem tennissko og sneakers

Selv om det helt sikkert er tilgiveligt at sammenfatte de to udtryk, er der faktisk en forskel mellem tennissko og sneakers. Historisk blev sneakers opfundet først, og tennissko forgrenet ud af sneakerkategorien. Siden da har tennissko taget deres egen identitet.

Tennissko

Tennissko adskiller sig fra sneakers, da de er designet til at forbedre og komplimentere tennisspillernes præstationer. Tennissko er tilpasset med en bred og lav gummisål til hurtige sidebevægelser og retningsændringer. Denne funktion hjælper med at forhindre rullede ankler. Tennis spillere har også en tendens til at bære tå af deres sko af de samme grunde, så tæerne på mange tennissko er forstærket med ekstra gummi eller andet materiale. Scuffing tennisbaner med sorte mærker beskadiger domstolene, så soles er ikke-scuffing.

kondisko

Sneakers omfatter et langt større udvalg af sko end den sportsspecifikke kategori af tennissko. Hvis du har købt et par tennissko uden intentioner om nogensinde at spille tennis, ville du ikke være forkert at kalde dem sneakers. Meget generelt er sneakers sko med en gummisål og et lærred eller syntetisk materiale på toppen. Med andre ord er alle tennissko sneakers, men ikke alle sneakers er tennissko.

Historie

Goodyear begyndte at fremstille de første gummisolede sko i 1880'erne under navnet Keds. Senere blev disse sko kælenavnet 'sneakers', fordi de var usædvanligt stille på alle overflader, så du kunne snige sig rundt i dem. I 1931 udgav Adidas deres første tennissko, og Converse fulgte efter ved at slippe Jack Purcell tennissko. Siden da er tennissko blevet specialiseret til spillet tennis. Sneakers blev mere og mere populære efter 1950'erne blandt teenagere og oprørere og i stigende grad vigtige og populære i sportsgrene som basketball og fodbold. Sneakers fortsatte med at vokse i popularitet og er blevet både en praktisk sport nødvendighed og en fashion statement.

Koste

Omkostningerne til sneakers og tennissko afhænger af den innovative teknologi, der er skabt til sko, mærke og model. Billig sneakers vil have lavere kvalitet gummisåler, mindre indviklede søm og lidt eller ingen 'luft' i sålerne. Mid-range sneakers, der normalt annoncerer speciel teknologi eller komfort tilføjelser koster mere. Da tennissko skal passe visse kvalifikationer for at være retfærdig, har budgetintervallet tendens til at være højere end sneakers. I den høje ende er tennis sko og sneakers annonceret som special eller begrænset modeller.

tilgængelighed

Sneakers er generelt lettere at finde end tennissko. Sneakers er tilgængelige på stort set enhver skohandel. Det bedste sted at finde kvalitets tennissko er i en tennisbutik, fordi de vælger sko, der passer til en række tennisspillers behov. Du kan også købe sneakers eller tennissko online, men sørg for at du kan returnere dem, hvis de ikke passer rigtigt.

Del:
Kommentarer