Forskellen mellem en kraftig stødpose og en MMA taske

Forskellen mellem en kraftig stødpose og en MMA taske

Boksning og blandet kampsport er to forskellige former for sport. Selvom de er pugilistiske i naturen, hvor konkurrenter står overfor en modstander, kræver de forskellige færdigheder. Uddannelsens art varierer i hver sport, afhængigt af den endelige hensigt af boxer eller MMA fighter.

Forskelle

I boxning er hovedmålet at score så mange slag til hoved eller krop og undgå så mange slag som muligt. Koncentrationen og engagementet er hovedsagelig til overkroppen uden brug af albuer eller angreb på lemmerne. I MMA, derimod, er hovedformålet at overtage din modstander ved at punche, sparke, gribe eller kvælte.

Bokse tasker

På grund af forskelligheden mellem de to sportsgrene varierer boksning og MMA i metoden for træning. I boksning simulerer træningsposen en krop, og koncentrationen af ​​stans vil blive leveret til hovedet eller kropet; derfor må posen være fyldt med pude for at simulere og absorbere stansene. Læg bokseposen i et åbent område, så du kan bevæge dig rundt om posen for at nå dine træningsmål.

MMA taske

I verden af ​​MMA har fighteren mange flere muligheder end en bokser. MMA fighter kan boksen, men han kan også sparke, gribe og smide sin modstander; Derfor er strategien i træning at opnå en mere diversificeret kampstil. Placer MMA tasken højere end boksekassen, så du kan sparke, slå, tage fat - og endda albue den.

Overvejelser

I MMA, hvis du er en god bokser eller hvad der hedder "stand up fighter" af undervisere og konkurrenter, er dine chancer for at erobre din modstander langt bedre, end hvis du bare er en kampkæmper eller gulvfighter. At være i stand til at stå op og bevæge sig ved at skygge din modstander giver dig den løftestang, du har brug for til tider for at finde åbning og score slag, i modsætning til bare at starte og vil holde din modstander - lade dig åbne for modstrid.

Del:
Kommentarer