Forskellen i Maxi Pads & Ultra Thin Pads

Forskellen i Maxi Pads & Ultra Thin Pads

Gynækologisk betegnes alle hygiejneblokke som maxi pads. Dybest set kommer disse puder i to tykkelsesvariationer - tykke og ultra tynde. Kvinder bruger disse hygiejnebind til at absorbere blodgennemstrømning i menstruationsperioden, efter fødselsperioden eller andre vaginale relaterede operationer. At vælge mellem maxi pads og ultra tynde pads afhænger ikke kun af kvindens komfort og blodgennemstrømning, men også på hendes fysiske aktivitet.

Typer af hygiejnepuder

De to hovedtyper af hygiejnepuder er maxi puder og ultra tynde puder. Maxi pads har højere absorptionsevne, mens ultra tynde puder giver diskret beskyttelse. Maxi pads kommer i tre underkategorier: Regular, Super og overnight pads. En almindelig pude giver en mellemkreds absorbering og størrelse. En super absorberer mere strøm end en almindelig pude, mens natten over pads er længere i størrelse for at forhindre lækager under søvn.

Fælles funktioner

Maxi puder har generelt en blød, absorberende pude. Bomuld er almindeligt anvendt til at opnå komfort. Ultra tynde puder er derimod fremstillet af komprimeret absorberende kerne, hvilket gør dem tyndere. Denne komprimerede kerne er normalt lavet af træmasse eller bomuld med indlejret superabsorberende pulver fra råolie eller plantestivelse. Yderligere funktioner kaldet vinger eller faner holder puden på plads. Nogle puder er også duftende for at blokere lugt. Nogle kommer endda i forskellige former for at passe underbeklædningens kontur.

Vælge en pude

Først overveje absorptionshastigheden af ​​puden. Vælg en pude, som bedst absorberer blodgennemstrømningen og holder dig tør. For det andet, tænk på komfort. Nogle mennesker er komfortable med tykke puder og andre er komfortable med tynde puder. Komfort afhænger virkelig af dine fysiske aktiviteter. Endelig er du bekendt med andre funktioner som klæbende vinger eller forskellige konturdesign. Disse ekstra funktioner hjælper med at forhindre lækage og pad slippe.

Tilgængelighed

Maxi puder og ultra tynde puder er tilgængelige i de fleste supermarkeder, apotek butikker og endda i offentlige badeværelser og toiletter. Skolesygeplejersker og kvinders sundhedscentre vil også have pads. Individuelt indpakket hygiejnebind er også tilgængelige, så du kan diskutere en enkelt pude rundt i din pung. Nogle beslutningstagere af maxi pads inkluderer også individuelle rengøringsservietter, der er knyttet til hver individuelt pakket pude, for forbedret kvindelig hygiejne.

Del:
Kommentarer