Forskelle mellem maskulin og feminin lår

Forskelle mellem maskulin og feminin lår

Kvinder har mere kropsfedt end mænd, hvilket betyder, at deres lemmer har en anden form. Kvinder har også en anden knoglestruktur, især omkring deres hofter. Det betyder, at lårene og kvindelige lår er forskellige i størrelse, form og generel struktur, som alle er genetisk bestemte og meget vanskelige at ændre sig gennem din livsstil.

Kropsfedt

Utrænede kvinder har en tendens til at have omkring 25 procent kropsfedt, mens uuddannede mænd har en tendens til at have omkring 15 procent kropsfedt. Kropsfedt spredes i hele kroppen, hvilket betyder at kvinder i gennemsnit har mere fedt på deres lår end mænd. Dette gør læerne lettere blødere, fordi deres kropsfedt giver kvinder mindre muskeldefinition, end de fleste mænd har.

Muskelmasse

Maskulinske og feminine lår er også forskellige på grund af den mandlige evne til at udvikle større muskelmasse. Mænd lægge mere muskler end kvinder gør. Så hvis en mand og en kvinde har lignende kropsfedt, vil manden stadig have større lår med klarere muskeldefinition fordi han er i stand til at lægge mere muskler end sin kvindelige modstykke. Selvom definitionen er den samme på grund af den samme mængde kropsfedt, vil manden stadig have fysisk større lår.

Størrelse

Kvinder deponerer mere fedt omkring deres lår og balder end mænd gør; Kvindens kroppe opbevarer fedt i lårene som en reserve for den energi, der er nødvendig til amning. Det betyder, at kvinder har mere fedt i lårene end mænd og derfor har større lår i forhold til deres kropsstørrelse.

Form og Pelvis

Mænd og kvinder har forskellige bækkenformer. Bækkenet, knoglen, der forbinder overkroppen med underkroppen, giver mænd og kvinder deres karakteristiske hofteform. Generelt har kvinder en tendens til at have bredere hofter på grund af et mere cirkulært bækken. Bredere hofter betyder en anden lårform, da lårene er direkte forbundet med hofterne. Så, størrelse, form, fedt og muskel til side har feminine lår tendens til at have en anden, mere afrundet form end maskulin lår på grund af hoftebenets udadgående flare.

Del:
Kommentarer