Forskelle i at gå i mænd og kvinder

Forskelle i at gå i mænd og kvinder

Mænd og kvinder går faktisk forskelligt. Selv om der findes undtagelser, har de to køn for det meste forskellige walking stilarter. De vigtigste bidragende faktorer omfatter de forskellige kropstyper af strukturer for mænd og kvinder.

fysik

Mænd, for det meste er større end kvinder; deres kroppe er bygget til fysisk arbejde. Walking for mænd, fra et fysiologisk standpunkt, er utilitaristisk. Formålet med at gå er at opnå en bestemt funktion, få fra sted til sted. Som sådan har mænds gangbevægelser tendens til at være lige og lineære. Kvinder har en tendens til at bevæge sig mere grasiøst, svinge deres hofter og tage kortere "feminine" trin. Benene går sjældent meget langt fra hinanden i lange skridt, selv når de går hurtigt. Kvinder går stadig for at komme fra punkt a til punkt b, men deres bevægelser og gå stil er påvirket af evolutionsårene. Fra et evolutionært synspunkt har walk style for kvinder tjent til at tiltrække mænd og få en kompis.

Sko

De slags sko, som mænd og kvinder bærer, har også indflydelse på, hvordan de går. For eksempel vil mænd, der bærer arbejdstøvler, have lagt stor vægt på deres fødder. Dette resulterer i en sloppier tur med mindre præcision og kontrol. Kvinder, der bærer høje hæle ville have svært ved at gå i hæle, hvis de ikke kontrollerede de eksakte bevægelser af hvert trin.

Kropsbevægelser

Walking stil påvirker også hele kroppen. Kroppens bevægelser er subtile, men der er en mærkbar forskel på mænd og kvinder. Mænd har tendens til at tage større fremskridt og gå med deres ben længere fra hinanden. Dette resulterer i mere side til side bevægelse, hvilket kan være, hvorfor mænd er mere tilbøjelige til at bevæge deres arme og skuldre, når de går så kvinder. Kvinder har en tendens til at tage kortere skridt og holde deres ben tættere sammen. Dette resulterer i mindre side til side bevægelse og mere op og ned bobbing.

Seksualitet

Forskning ved University of California-Los Angeles, New York University og Texas A & M University fandt ud af, at en persons seksualitet også vil påvirke den måde, de går på. Mænd, der er homoseksuelle, vil have tendens til at vedtage mere feminine bevægelser, såsom hoftevævning. Kvinder, der er lesbiske, vil vedtage flere maskulin bevægelser, som brede skridt.

Del:
Kommentarer