Forskel mellem Zoom & Opalescence Boost

Forskel mellem Zoom & Opalescence Boost

Tandblegning er en mulighed for folk, der har farvet deres tænder fra et af et antal kilder. Tandfarvning kan komme fra at drikke kaffe, te eller sodavand eller rygtobak. To metoder til tandblegning er Zoom tandblegning og Opalescence Boost-systemet. I nogle henseender, såsom ansøgningstid, som typisk er omkring en time for hver, er fremgangsmåderne meget ens. Men systemerne har også mange forskelle.

Whitening metode

Zoom bruger en kraftig laser til hvidtænder. Opalescence boost bruger en kombination af kemikalier til at opnå hvidere tænder.

Effekt

Mens begge systemer generelt er vellykkede og kun kræver cirka en time, er Boosts resultater normalt mere permanente. Begge behandlinger forlader generelt tænderne hvidere, men det er almindeligt for Zoom-brugere at have to regelmæssigt planlagte opfølgningsaftaler for at få tænderne rørt op.

Risici

Boost har tendens til at forårsage ekstrem tandfølsomhed, hvis den kemiske blanding påføres for længe. Zoombrugere risikerer at opleve ubehag, forbrændinger og vævsskader på grund af laseren.

Andre fordele

Opalescence Boosts kemiske formel indeholder fluor og kaliumnitrat, så det styrker emaljen og øger hulrumsresistensen under hvidtning. Zoomlasersystemet omfatter ikke kemikalier, så brugerne skal stadig anvende fluor og kaliumnitrat for at opnå disse fordele.

Koste

Den gennemsnitlige pris for en Opalescence Boost ansøgning på en tandlæge kontor er 250-500 dollars. Den gennemsnitlige pris for en Zoom-applikation, der bruger signaturen "Zoom lys" koster omkring 100-600 dollars.

Del:
Kommentarer