Forskel mellem svarte flåter og røde flåter

Forskel mellem svarte flåter og røde flåter

Flåter er en almindelig gener, men til tider gør de mere end bare at suge blod og forlade uklare mærker. De kan sprede sygdommen ved at bide. Nogle kan undre sig over forskellen mellem sorte og røde flåter, men der er faktisk ingen nøjagtige arter kendt som sort eller rød flåter. Der er dog en forklaring på, hvorfor nogle insekter kan kaldes som sådan.

Sort Tick

De arter, der kan betegnes som et sort kryds, er faktisk faktisk den sortebenede kryds, også kendt som hjortemarken (Ixodes scapularis). Mens kvinden har et tydeligt gradientfarvemønster på ryggen, er hanen mere ensartet i sin mørke farve og kan betragtes som "sort".

Rød Tick

Brown hund flåter kan forveksles med at være farvet rødt, afhængigt af farve og intensitet lys skinner på dem. Den kvindelige hjort tick kan kaldes rød også, i betragtning af størrelsen af ​​den røde del af sin krop. Sommetider er den pågældende røde insekt måske ikke et kryds, men er i stedet en myte. Mider er også ottebenede arachnider med lignende kropsformer, og også fodre på blod.

Livsstatus

Til tider kan unge personer eller nymfer misforstå som farvede rødt, når det faktisk er en umættet rødbrun. Dette er et resultat af umodenhed, da eksoskeletets farve vil mørke over flere smeltende faser. Dette kan skyldes absorptionen af ​​jern fra blodet, som de forbruger.

overfyldning

Til tider påvirkes farvningen af ​​et tæppe også af, om de har brugt blod, og hvor for nylig har de gjort det. Et nyligt fodret kryds bliver redder end et ubemærket kryds eller et kryds, der har fodret for et stykke tid siden. Når blodet fordøjes, ændres det til en mørkere farve tættere på sort. Soft-bodied flåter er mere tilbøjelige til at vise denne type farveændring adfærd i forhold til hårde flåter.

Bedre differentiering

For at forbedre din evne til at identificere en fugts faktiske art, undersøge funktioner, som mønstre på ryggen, form og størrelse af munddelene og dens størrelse for at bestemme løbetid blandt andet. At lære at skelne mellem flåter og andre lignende væsner anbefales også.

Del:
Kommentarer