Forskel mellem Scabies & Bed Bugs

Forskel mellem Scabies & Bed Bugs

Mens scabies og bedbugs både forårsage kløende, irriteret hud, er de to forskellige arter af insekter. Forvirring over forskellen mellem de to insekter kan skyldes det faktum, at kløefornemmelser fra skorper ofte opstår, mens den inficerede person lægger sig i sengen.

Sengelus

Bedbugs, eller Cimex lectularius, bor i revner og sprækker af sengetøj. Deres æg er hvidt og størrelsen af ​​et støvspids. Nyklækkede bedbugs hedder nymfer og er halmfarvet. De voksne er rødbrune, dråbeformede og vokse til 4 til 5 mm lange.

Fnat

Scabies, eller Sarcoptes scabiei, er små (.3 mm) ottebenede mider, der hælder i deres værts hud. Miderne lever i 24 til 36 timer, spredes gennem hud til hudkontakt og deponerer æg i huden.

Symptomer pĂĄ bedbugs

Reaktioner på bedbug bites varierer, selvom bidene normalt efterlade små røde prikker på huden, alene eller i en klynge, og kan ligne mygbetænder.

Symptomer pĂĄ scabies

Scabies græsser i huden og efterlader klynger, især i hudens folder (dvs. mellem fingre og bag albuer og knæ). Efter flere ugers angreb øges kløen i intensitet, nogle gange forhindrer søvn eller vækker patienten.

Diagnose af Bedbugs

For at bestemme tilstedeværelsen af ​​bedbugs skal du undersøge sengetøj og andre sprækker i soveværelset om natten for insekterne selv, deres shed exoskeletoner eller deres små, svarte fæces.

Diagnose af Scabies

Hvis der ikke observeres væggelus i dit soveområde, skal du undersøge den hudirritation, du oplever. Placeringen af ​​irritationerne i folderne på din hud er en indikator for scabies, samt øget kløe. En korrekt diagnose skal udføres via en medicinsk professionel skrabning og mikroskopisk analyse.

Del:
Kommentarer