Forskel mellem en fodboldklamring og en lacrosse klud

Forskel mellem en fodboldklamring og en lacrosse klud

Lidt forskel eksisterer mellem lacrosse klipper og fodbold klipper i en god passende sko.

Cleats er nødvendige i begge sportsgrene for at hjælpe en spiller grave i jorden, især for at lave skarpe nedskæringer og øjeblikkelig varsel. Lette klap er også nødvendige i begge sportsgrene for at opretholde en spillerens smidighed.

Både fodbold og lacrosse er stærke sportsgrene. Spillere skal have klæder med god støtte for at beskytte deres fødder og ben mod skade. Begge typer sko har vigtige tå klipper, som hjælper spillere med at lave nedskæringer.

Om Lacrosse Cleats

Klip på lacrosesko findes ofte rundt om ydersiden for at give spillerne stabilitet, mens de bevæger sig fra side til side.

Deres konstruktion er baseret på en stiv mellemsål - fundet mellem ydersålen og den øvre - for bedre at absorbere slag.

Om Football Cleats

Fodboldsko klipper også klamrene rundt om ydersiden af ​​sålen, såvel som ved fodens bold for at opretholde en spillerens stabilitet.

Nøglen til disse sko er en stiv ydersål - den del af sålen der rører jorden - det giver dem holdbarhed og trækkraft.

Hvilken type har du brug for?

Eksperter i begge sportsgrene accepterer, at du skal vælge din stil af klampe baseret på den type af felt, hvor du kan spille - græs eller syntetisk - og feltets tilstand: tør eller mudret.

Støbte klammer fungerer bedst for tørre forhold på alle typer af felter. Aftagelige eller skrue-i klamper er ideelle til mudrede forhold, fordi kortere længder kan let byttes ud for længere dem at få mere trækkraft i vådere forhold.

I sidste ende er nøglen til sport eller for at forhindre skade at være sikker på, at din sko passer korrekt.

Hvor kan man købe fodbold og Lacrosse Cleats

Cleats for begge sportsgrene er lavet af alle de store sneaker virksomheder.

Fodboldklemmer findes i de fleste sportsforretninger og online.

Lacrosse klipper kan være sværere at finde i lager butikker. Online forhandlere kan være din bedste løsning. Du kan bruge fodbold klipper til at måle, hvordan hver gren af ​​sko passer.

Hvad Cleats vil koste

Du kan købe et godt par enten fodbold eller lacrosse cleats til mindre end $ 100 (2010 priser). Fokus på at få et par, der passer godt og er behageligt for dine fødder.

Del:
Kommentarer