Fordelene ved Speed ​​Training

Fordelene ved Speed ​​Training

Hastighedstræning virker måske ikke så sjovt som du huff, blæser og føler dine muskler begynder at brænde. For løbere, der ønsker at maksimere deres dygtighed og fitness, er hastighedsuddannelse imidlertid afgørende. Hvis du er ny til fysisk kondition, skal du tale med din læge eller en sportsbænk, inden du begynder at træne i hastighedstræning, da det præciserer en kraftig vejafgift på din krop.

Forbedret atletisk præstation

Ifølge en artikel fra 2004, der blev offentliggjort i "Strength and Conditioning Journal", er evnen til hurtigt at skifte positioner uden at miste fart, noget, atleter lærer at gøre ved en bestemt hastighed med et bestemt sæt bevægelser. For eksempel kan du have god fleksibilitet, mens du jogger, men hvis du skifter til løb eller jogging ned ad bakke, kan din smidighed lide. Ved at øge din hastighed forbedrer du din atletiske ydeevne ved forskellige hastigheder og med de forskellige bevægelsesmønstre, der er nødvendige. De kardiorespiratoriske fitnessgevinster du får som følge af hurtig træning kan også bidrage til at øge din atletiske præstation ved at sætte dig i stand til at køre hurtigere og i længere perioder uden at blive opbrugt.

Kardiorespiratorisk Fitness

At køre med høj hastighed kan øge din V02 max, hvilket er et mål for, hvor godt din krop bruger ilt for at brændstof dine bevægelser. Ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i "Journal of Applied Physiology", bidrog en to-ugers hastighedsoplæringsplan bestående af ti fire minutters udfald af højhastighedstræning til at øge V02 max hos kvinder. Selvom du ikke kan springe eller løbe i lange perioder, viser undersøgelsen, at korte udbrud af aktivitet kan hjælpe dig med at opnå bedre fitness.

Brændende kalorier

Når du øger din hastighed, øger du de energibehov du placerer på din krop. Det betyder, at din krop skal forbrænde flere kalorier for at holde dig i bevægelse fremad, og at brænde flere kalorier betyder, at du kan brænde mere fedt og tabe mere vægt. Ifølge Harvard Health Publications vil en 155 pund person, der kører ved 5 mph, brænde omkring 300 kalorier om 30 minutter. Ved at øge hastigheden til 8,6 mph, kan den samme person forbrænde over 500 kalorier i samme periode. Selvfølgelig vurderer denne beregning de kalorier, der forbrændes, når de kører i en stabil tilstand, mens hastighedstræning generelt består af korte højintensitetsudbrud. En anden velsignelse til din kalorieforbrænding kommer imidlertid fra efterøvende iltforbrug, som holder dig brændende kalorier selv efter din træning. Vedvarende motion med høj intensitet øger efterspørgslen af ​​iltforbruget mest og er derfor mere tilbøjelige til at forbrænde de fleste kalorier, ifølge et studie fra 2011, der blev offentliggjort i "Medicine and Science in Sports and Exercise."

Højere kørehastighed

Overraskende nok øger hastighedstræningen din kørehastighed. Ifølge ExRx styrer flere elementer af hastighedsstyring, hvor hurtigt du kører - starthastighed, stride længde, hastigheds udholdenhed og stride rate. Regelmæssig udførelse af hurtighedstræning kan medvirke til at øge hver af disse hastighedsforanstaltninger, hvilket forbedrer din samlede hastighed. En kombination af et boost i din kardiorespiratorisk udholdenhed, bedre muskel udholdenhed og øget muskelstyrke spiller alle roller i denne stigning i hastighed.

Del:
Kommentarer