Fordelene ved at spille Cricket

Fordelene ved at spille Cricket

Cricket spilles over hele verden i amatørligaer, lokale kampe og professionelle konkurrencer. Fordelene ved at spille rækker langt ud over den rene nydelse af spillet. Ud over spændingen i konkurrencen giver cricket også fysiske, mentale og sociale fordele for både børn og voksne, der henter bat og stirrer ned cricketbanen.

Sund aktivitet

Sundhedsfordele ved sport er legion og cricket er ingen undtagelse. Bowling, slå og fange alle kræver stærke arme; mens sprint færdigheder er nødvendige for at score point i mange varianter af spillet. Fysisk udholdenhed og udholdenhed help fielding spillere afskedige batsmen når innings bliver udtrukne. Selv amatørspillere vil se forbedringer i overordnede heder ved at deltage i cricket-kampe, og børn vil lære værdien af ​​fysisk aktivitet og samtidig nyde oplevelsen.

Begræns dit fokus

Forbedre din hånd-øje koordinering med cricket. For at bowle bolden succesfuldt, eller at slå bolden så vidt som muligt, skal cricket-afspilleren udvikle en skarp følelse af hånd-øje-koordination, udover fokus og beslutsomhed. Disse færdigheder er især vigtige for børn at udvikle i en tidlig alder. Voksne mangler ofte muligheder for at forbedre deres koordinering, så cricket giver chancen for at opdatere færdigheder, der er gået tabt gennem årene.

Team building

Cricket er en hold sport. Elleve spillere skal arbejde sammen i flere timer på banen ved hjælp af strategier til at besejre det andet hold. Da cricket i nogle tilfælde kan give mulighed for små handlinger for nogle spillere, er teamkammeratskab afgørende for at passere tiden. Børn, der leger cricket, lærer samarbejde og andre sociale færdigheder, samtidig med at de opbygger en følelse af stolthed og præstation, når deres hold vinder. Selv voksne kan nyde muligheden for at skabe venskaber udenfor kontoret. Sejr er alle de sødere, når de deles.

Del:
Kommentarer