Fordele og ulemper ved under rustning udstyr

Fordele og ulemper ved under rustning udstyr

Under Armour har sportsbeklædning været i 15 år, men er blevet førende inden for branchen i de sidste fem år. Under Armour tilbyder tøj til mænd og kvinder i varmt og koldt vejr til alle sportsgrene og træning. Der er et par forbehold, inden du køber Under Armor-produkter, men ikke mange.

Masser at byde pĂĄ

Under Armour fik sit navn ved at sælge skjorter med lange ærmer, der passer tæt på huden, hvilket gør atleter mere behagelige i koldt vejr og potentielt øger deres fleksibilitet. Siden da har Under Armor udvidet for at give alt sportsfolk og sportsfans kunne forestille sig. Fodtøj, polo shirts, t-shirts, sweatshirts, hatte og endda udstyr, som fodbold, er blevet tilføjet til listen. Et firma, der tjente en nicheformål, tilbyder nu noget til den mest dedikerede atlet og den mest afslappede fan - men ingen sagde, at du måtte lide sport for at bære deres tøj.

Innovation

Udsigter i 2011 NFL Draft Scouting Kombineret unveiled Under Armor's nye E39-serie i februar 2011. Dette produkt har indbyggede skærme til at bestemme hjertefrekvens og vejrtrækningshastighed, målehestekræfter og inkluderer en grænseflade til overvågning af kropspositionering. Innovativt som det er E39 ikke det eneste originale arbejde Under Armor har gjort - de har også udgivet UA Catalyst Green, en linje af tøj med stof lavet af genanvendte flasker.

Pris

Under Armour er ikke dit typiske atletiske tøj og prisen afspejler det. Sikker på, at der findes beklædningsgenstande i de fleste prisklasser, men den høje kvalitet varer tendens til at være højere end. Produkter, som t-shirts, gennemsnitlig mellem $ 20 og $ 30 (fra juni 2011), men selv de mest basale underbukser som lange ærmer er tilgængelige for omkring $ 50. Og hvis du ønsker at gå grøn med Under Armours grønne produkter, er polo shirts mere end $ 50, kvinders shorts er $ 35, og en hættetrøje er $ 45.

Den ikke-atleter

Siden Under Armor har udvidet sin produktlinje så drastisk, kan ikke-atleter nu købe deres produkter. Men Under Armour er bestemt stadig rettet mod atleten. Produkter, som hooded sweatshirts, t-shirts, hatte og polo skjorter, er produkter, som ikke-atleter kunne bruge, men produkter, der implementerer signaturen elastisk, stramt materiale Under Armor er kendt for, er svært for ikke-atleter at finde brug for. Og jo mere under Armour expanderer, jo mere specifik er det: mundstykker, basketballer og svømmehætter er naturligvis kun til atleter.

Del:
Kommentarer