Fordele og ulemper ved push-ups

Fordele og ulemper ved push-ups

Når det kommer til motion, er pushup en oldie, men godie. Den enkle bevægelse af at komme på dine hænder og tæer med en stiv torso og bøje dine albuer til 90 grader retter sig mod mange store muskler i din krop. Pushup giver flere fordele i forhold til frie vægte og store maskiner, men det har sine begrænsninger. Chancerne er, at du har plads til denne grundlæggende øvelse i din vægt-træning rutine.

Variety, Convenience and Cost

Skubbet kan gøres med så mange forskellige variationer, så du bør aldrig kede sig. Du kan gøre pushups med dine hænder eller fødder forhøjet for at målrette henholdsvis den nedre eller den øverste del af brystet. Brug en balanceringsenhed, såsom en oppustet skive eller halv bold, for at øge udfordringen til din kerne. Plyometriske pushups, hvor du "hopper" dine arme ud af jorden mellem hver gentagelse bygger strøm i din overkrop. Du kan også ændre pushups mod en væg eller på en forhøjet bænk eller bord, hvis du mangler styrken til at gøre en fuld pushup. Pushups kan gøres næsten hvor som helst, hvilket gør dem til en bekvem øvelse at gøre, når du sidder fast i et hotelværelse, deltager i udendørs boot-lejre eller har et par minutter i tv-reklamer. Du behøver ikke investere i noget fancy udstyr eller skal ud til et gym medlemskab - du bruger din egen kropsvægt til at bygge styrke.

Stiftelse og Funktion

Pushups fokuserer på at opbygge brystets muskler, skuldre og triceps fronter, men også målrette mod flere andre muskler som stabilisatorer. Din kerne, herunder rectus abdominus, obliques og erector spinae, aktiveres for at holde din torso stiv. De quadriceps foran på lårene og dine biceps ved fronterne på dine overarme arbejder også i synergi med de primære målmuskler for at opbygge overordnet kropsstyrke. Puslespil er en måde at måle din styrke i forhold til din egen kropsvægt. At være dygtige pushups kan også hjælpe dig, når du bliver gammel, da bevægelsen træner musklerne, der fanger dig, når du falder.

DÃ¥rlig form

Puslespil er en simpel bevægelse, men udføres ofte med dårlig form. Hvis din overkrop ikke er stærk nok til at gøre en fuld pushup eller har træt af et langt sæt, kan dine hofter begynde at sænke eller vandre op til loftet, som muligvis spænder ryggen. Placering af dine hænder for bredt eller for langt frem kan stresse skuldrene. Undgå at hænge dit hoved eller stikke hagen fremad, hvilket kan irritere halsen. Hvis du er ny på farten, spørg en certificeret personlig træner for at lære dig den rigtige form. Selvom dårlig form ikke fører til skade, vil det snyde dig for fordelene ved øvelsen.

Begrænset i styrkebygning

Pushups er begrænset i, hvor meget styrke og muskel størrelse du kan bygge i brystet. I en undersøgelse sponsoreret af American Council on Exercise og offentliggjort i oktober 2012, klassificerede klassiske pushups den laveste i form af muskelaktivering af ni almindelige bryststyrkningsøvelser. Suspensionvariationen af ​​pushup og stabilitetskugle pushup rangeret lige over den klassiske pushup for effektivitet, mens øvelser som barbell bænk presse, pec dæk maskine og bøjet fremad kabel crossovers scorede højest. Fordi pushup er en kropsvægt øvelse, kan du kun løfte så meget. Dette sammenlignes med maskiner og frie vægte, som du kan fortsætte med at øge vægten som du bliver stærkere.

Del:
Kommentarer