Fordele og ulemper ved Bungee Jumping

Fordele og ulemper ved Bungee Jumping

For den ivrig spændingssøgende er bungee jumping et fristende tidsfordriv. Næsten enhver, der fysisk er i stand til at bære sikkerhedsudstyret og absorbere påvirkningen, kan deltage. Det er ofte tilgængeligt på populære attraktioner og broer som Victoria Falls Bridge i Afrika, men som med enhver risikabel sport af sin type er der fordele og ulemper at tage springet.

Tilfredsstiller din Quest for Fare

Næsten alle nyder at leve på kanten hver gang imellem. Bungee jump kan tilfredsstille det ønske; det får adrenalinpumpen i din krop, som i sidste ende frigiver følsomme endorfiner.

Risikosomt, men relativt sikkert

I modsætning til hvad der kan synes logisk, er bungee jumping relativt sikker. Ifølge en undersøgelse, der blev rapporteret om i en artikel i The Los Angeles Times i 1998, føltes "jolt" efter bungee-hoppe faktisk mindre end, hvad en polevalder måtte opleve. Artiklen nævner, at typiske klager fra jumpers inkluderer mindre anomalier som svimmelhed fra at hænge på hovedet efter at have tabt.

HĂĄneret

Intet forbinder folk sammen som at overvinde en frygt. At hoppe med en partner giver dig mere til fælles med den person, for ikke at nævne mange historier at dele senere. At have haft en sådan risiko med succes kan også give dig noget at prale med til dine venner og kolleger.

Intet er idiotsikkert

Mens det er relativt sikkert, er der ingen garantier, nĂĄr bungee hopper. Som med enhver ekstrem sport er der uundgĂĄelige farer. Intet er 100 procent idiotisk, og du tager risikoen for, at dit gear kan mislykkes, nĂĄr du hopper.

Det koster dig

Bungee jump er ikke ligefrem en billig dato. Betaling omkring $ 100 er ikke uhørt for hver jumper, som i de fleste scenarier tilføjer mere end en simpel middag og film.

Skjulte skader

Bungee jump kan også være en hurtig måde at opdage, hvis du har latente skader. Det er muligt, at hoppe kunne medføre forstuvning eller rive på overfladen, som du måske ikke har kendt om og yderligere komplicerer skaden.

Del:
Kommentarer