Fødevarer til forøgelse af regulerende T-celler

Fødevarer til forøgelse af regulerende T-celler

T-celler er en type hvide blodlegemer, der spiller en vigtig rolle i kroppens immunitet. Regulerende t-celler, en bestemt type t-celle, er særlig vigtig for at opretholde en balance i immunsystemet. T-celler funktion og deres mængde i kroppen kan blive påvirket af og kan også bidrage til mange sygdomme og tilstande, herunder aids og visse former for kræft. Forskning viser, at opretholdelse af en sund kost er en af ​​de bedste måder at beskytte dit immunsystem på.

Grøn te

Nylige undersøgelser viser, at en komponent af grøn te øger naturligt regulerende t-celler. Forskere vendes nu til grøn te som en bedre mulighed end medicin. Du skal drikke mindst en kop grøn te om dagen, selv når du er sund, som en forebyggende foranstaltning. Grøn te kan være fuld, kold eller varm. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​grøn te, maskerer smagen ved at blande den i juice, smoothies eller endda suppe.

papaya

Papaya, især Carica Papaya, er for nylig blevet fundet at øge regulerende t-celler, men det har været brugt til at behandle mange sygdomme og kræft i århundreder. Frugten, dens frø og selv dens blade er fundet at være gavnlige. Prøv at spise en moden frugt, tørret frugt eller endda drikke nogle papaya blade te. Jo stærkere te, desto mere effektive er det at være.

Vitamin og Mineral Rich Food

Folinsyre, vitamin B 6, riboflavin og thiamin er særligt vigtige for t-cellernes korrekte funktion og deres mængde. Listen stopper ikke der. Fødevarer rig på vitaminer og mineraler er afgørende for at holde t-celletællingen op, og det betyder at spise mange frugter og grøntsager. Rå frugter og grøntsager er den bedste måde at få et maksimum af disse næringsstoffer på. Mørkblå grønne grøntsager, blomkål, broccoli, squash, tomater, jordbær og gulerødder er alle næringsrige produkter, der kan øge t-celler.

Protein, sunde fedtstoffer og fiber

Protein og dets aminosyrer er en vigtig ingrediens i t-celletælling. Mange proteinrige fødevarer indeholder også vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, som også øger t-cellefunktionen, herunder lever, fisk og skalfisk. Intestinal sundhed er også afgørende for stigende t-celletælling, fordi meget af immunsystemet afhænger af tarmen for at absorbere næringsstoffer. En af de bedste måder at forbedre tarmhelsen på er ved at spise højtfibrerede fødevarer som fuldkorn og bønner.

Del:
Kommentarer