Fødevarer, der øger testosteron

Fødevarer, der øger testosteron

Testosteron er ansvarlig for muskelstyrke og knogletæthed samt sekundære mænds kønskarakteristika, såsom hår, skægvækst og lydstyrke. At øge testosteronniveauerne kan naturligvis opnås ved at give kroppen de nødvendige fødevarer til fremstilling af hormonet. Årsagerne til at søge dette boost omfatter forebyggelse af osteoporose og andre aldersrelaterede sygdomme, korrigering af faldende testosteronniveauer efter operationen, øget muskelmasse til kropsbygning og behandling af mandlige seksuelle dysfunktioner. Mad valg er enorme. Der er forskellige kilder, der passer til enhver smag og budgetter.

Magert kød

Kød er det mest oplagte og for mange de dyreste fødevarer at vælge for at øge testosteronniveauet. Det er højt i det basale protein, der er nødvendigt for at lave muskler, og det indeholder også kolesterol, som er nødvendigt for at hjælpe kroppen med at gøre testosteronet. Høje niveauer af zink er til stede i magert rødt kød. Zink er et spormineral der er ansvarlig for vækst og reparation af væv, der anvendes i kroppens fremstilling af testosteron. Forskning tyder på, at mænd med lavere testosteronniveauer er zinkmangel. En magert udskæring af rødt kød i form af en grillet bøf, fire til fem gange om ugen, vil bidrage til at øge testosteronniveauet.

Fisk og skaldyr

Østers og laks er to gode fødevarer til fremstilling af testosteron. Østers er en anden god kilde til zink. Seks af dem leverer mere end syv gange den anbefalede daglige dosis zink sammen med magnesium, selen og mange andre sporstoffer, der anvendes til hormonproduktion. Fisk er naturligt høj i protein, og olieholdige fisk som sardiner indeholder de ekstra fordele ved vitaminerne A, E og B, som er flere byggesten til brug for en sund krop.

æg

Æg har fået dårlig tryk, hvor kolesterol er bekymret, men de er en af ​​de nemmeste fødevarer til kroppen at syntetisere ind i testosteron. Enhver person, der fører en aktiv livsstil, kan være mindre bekymret over de mulige syge virkninger af denne almindeligt anvendte mad. Op til fire æg om dagen er ikke et usædvanligt beløb for dem, der sigter mod højere testosteronniveauer. Nylige undersøgelser tyder på lettere madlavning af æg til et protein, der lettere fordøjes og bruges bedre af kroppen.

grøntsager

Ikke alle kilder til fødevarer, der hjælper med at øge testosteronniveauet findes i dyreriget. Bønner er en potent kilde til protein. De er højt i fiber, som renser og fremskynder fordøjelsessystemet, og de er en af ​​de højeste kilder til zink, hvis fordele tidligere blev dækket. Tilføjelse af ost til en bønnemad gør et lækkert måltid, som vegetarer kan nyde, og det øger proteinniveauerne, der findes i bønner, op til et bøfmåltid. Broccoli og kål, fortrinsvis dampet eller let stegt, er to fødevarer med en betydelig mængde fordele. De reducerer mængden af ​​østrogen produceret i kroppen og smager godt klædt med hvidløg, der indeholder en aktiv ingrediens kaldet allicin, der øger testosteronproduktionen.

The Herb Tribulus

Urten Tribulus vinder popularitet hos top bodybuildere og atleter, fordi det forbedrer precursorerne til testosteronproduktion. Fås i supplerende form. Den bør kun anvendes som anbefalet, med omhyggelig opmærksomhed på mulige bivirkninger, såsom gastrisk forstyrrelse.

Del:
Kommentarer