Fødevarer, der helbreder nerveskade

Fødevarer, der helbreder nerveskade

Nerveskader (forårsaget af sygdom eller skade) kan repareres ved at spise mad, der understøtter immunsystemet. Disse fødevarer indeholder vitaminer (især A, B, C og D), mineraler og antioxidanter. Dagligt forbrug af fødevarer, som bygger kroppens immunsystem, reparerer ikke kun nerveskade, men fremmer generelt godt helbred.

Støtte til Thymus

At hjælpe med at afværge usunde vira, der angriber kroppen, understøtter også vitamin A-tarmkirtlen, som er en del af immunsystemet. Oliefisk som laks indeholder dette essentielle vitamin samt et andet vigtigt element kaldet Omega 3, som også bidrager til helbredelse af nerveskader. Calve's lever, mejeriprodukter og gulerødder indeholder elementer, der konverterer til vitamin A i kroppen.

Vitamin B fødevarer

Hvide blodlegemer beskytter kroppen mod sygdomsfremkaldende invasioner; vitamin B fremmer hvid-blod-celle funktion. Hele korn korn er rige på dette essentielle næringsstof, som er brun ris, sojabønner og kalvelever. Inkorporere en af ​​disse fødevarer i et måltid på daglig basis sikrer optimale fordele for helbredelse af nerveskade.

Kilder til vitamin C

De fleste frugter og grøntsager indeholder betydelige mængder af C-vitamin, som understøtter kroppens hele immunforsvaret. Desuden indeholder grøn te 500 gange mængden af ​​C-vitamin som en enkeltbetjent servering af frugt eller grøntsager.

Vitamin-E-forbindelsen

Visse typer af hvide blodlegemer producerer antistoffer, der adhærer visse uønskede vira og infektioner, der angriber kroppen. E-vitamin hjælper med at producere antistoffer og er effektivt til at øge immunsystemet også. E-vitamin findes i nødder, frø og vegetabilske olier.

Saltet af havet

Den menneskelige krop kræver 0,007 ounces salt per dag. Informations- og kommunikationsbehandlende nerveceller har brug for salt på en kontinuerlig basis. Reparation af nerveskader ved brug af ubearbejdet havsalt hjælper med at stimulere skadede eller syge celler og føjer til et sundt immunsystem. (Normalt bordsalt elimineres af kroppen på grund af dets indhold af natriumchlorid. På grund af dette er filtrerings- og fordøjelseskanalerne overarbejde, og cellerne er udtømt af vand.) Naturligt havsalt virker med kroppen i stedet for at kæmpe for det.

Del:
Kommentarer