Fødevarer, der er en naturlig kilde til lithium

Fødevarer, der er en naturlig kilde til lithium

Litium er et mineralsalt opdaget i 1800'erne og bruges primært til at ændre stemningen hos mennesker, der lider af psykiatriske lidelser. Mens det er tilgængeligt som receptpligtig medicin, kan lithium også findes i mange fødevarer.

Mejeri

En væsentlig naturlig kilde til lithium er indeholdt i alle slags mejeriprodukter som mælk og ost. Da lithium er et salt absorberes det af malkekvæg fra deres mad og vand og frigives i mælken.

Vand

Drikkevand indeholder spor af lithium som et naturligt mineral, men mineralvand fra fjedre kan indeholde endnu højere mængder lithium. Placeringen og kilde til foråret bestemmer koncentrationen af ​​lithium.

Urter

En anden god madkilde til lithium er i urter. Tilføjelse af urter til mad til smag er en glimrende måde at få lithium på mens du krydder mad. Nogle urter som kamille kan bruges i te.

grøntsager

De grøntsager, der er højest i lithiumindhold, er nattehade grøntsager - kartofler, peberfrugter og tomater. Enhver grøntsag indeholder imidlertid lithium i nogen grad, fordi de optager lithium fra jorden.

Korn

Spise fødevarer fremstillet af korn vil bidrage til den daglige belastning af lithium. Alle planter absorberer lithium sammen med næringsstoffer, selvom forskere ikke tror på lithium er et næringsstof for planterne.

Del:
Kommentarer