Fødevarer, der dialerer blodfartøjer

Fødevarer, der dialerer blodfartøjer

Vasodilation eller blodkar dilatation er en effektiv og sikker metode til at forbedre blodcirkulationen, øge blodgennemstrømningen til bestemte dele af kroppen, for at forbedre lavt blodtryk og også hjælpe med at bekæmpe højt kolesteroltal. Blodkar dilatation kan forekomme naturligt gennem de fødevarer, du spiser. Spise specifikke fødevarer kan hjælpe problemer i forbindelse med lav blodcirkulation og kan være et naturligt alternativ til at tage farmaceutiske lægemidler, der udfører på samme måde.

Selleri Juice

Sellerijuice kan sænke blodtrykket på grund af forbindelsen 3-n-butylphthalid, som afslapper musklerne i væggen af ​​arterierne, hvilket får dem til at udvide og tillade blod til at strømme mere frit. Undersøgelser udført ved University of Chicago viser, at simpelthen drikker selleri juice hver dag i en uge kan hjælpe med at sænke blodtrykket på grund af dets vasodilation kapaciteter.

bananer

Ifølge Harvard Medical School er bananer rige på kalium, hvilket hjælper blodkarene til at udvide, fordi frugten øger udskillelsen af ​​natrium i urinen. Harvard-undersøgelsen viste, at mænd, der spiste et højere antal kaliumrige fødevarer, havde en 38 procent lavere risiko for slagtilfælde end dem, der ikke gjorde på grund af dets vasodilationskvaliteter.

Mørk chokolade

Mørk chokolade er gavnlig for at øge blodkar dilatation på grund af dens flavonoider. Flavonoider er en gruppe af kemiske forbindelser afledt af planter, der er vist at reducere oxidation af LDL-kolesterol og hæmmer aggregeringen af ​​blodplader. Kliniske undersøgelser udført ved University of California - San Francisco viser, at små daglige doser mørk chokolade øgede strømningsmedieret udvidelse af blodkarrene.

Chili peber

Chili peber kan udvide blodkar og lavere kolesterol. Ingrediensen, capsaicin, som giver chilis deres brand, forårsager, at LDL modstår oxidation i længere tid. Dette gør det muligt for hjertet ikke at fungere så hårdt, hvilket reducerer risikoen for hjerteanfald, højt blodtryk og slagtilfælde ifølge et australsk forskergruppe, der rapporterede deres resultater i British Journal of Nutrition.

Del:
Kommentarer