Fodbold tryout øvelser

Fodbold tryout øvelser

Når man prøver spillere for et fodboldhold, er der visse aspekter af hver enkelt persons athleticisme, som trænere vil se før de vælger dem at spille på holdet. Disse øvelser involverer hastighed, passerende evne og generel sejhed. Specifikke øvelser er designet til at teste spillere for hver af positionerne på fodboldbanen. At køre specifikke øvelser er afgørende for at finde de bedste spillere ud af den kandidatpool, der viser sig at være på holdet.

40-Yard Dash

Den 40-yard dash er den mest kendte og brugte fodbold tryout øvelse, da det er den bedste test af hastighed for en fodboldspiller fra linjen af ​​scrimmage. Spillere er tidsindstillede med at køre en 40-yard bindestreg, og en hurtig tid øger spillerens chancer for at lave holdet. Mens spillere i alle stillinger skal testes på 40-yard dash, skal toptiderne virkelig testes med løbende ryggen, modtagere og defensive ryggen, der dækker modtagerne. Det er her, hvor fart er påkrævet mest på fodboldbanen fra leg til spil.

Footwork

Fodbold er utrolig vigtigt på fodboldbanen for linemen på både offensiv og defensive ender samt løbende rygter, som måske må dash over fældede kroppe, med defensive spillere, der forsøger at tackle dem. Denne prøvetræning består af dæk fra biler, der placeres på banen i en lang række, der er to bred. Der er normalt 20 til 30 fod dæk i træk, og spillerne skal køre igennem dem så hurtigt som muligt, højt træder over dækkene og forsøger ikke at rejse.

Quarterback Boot Sprint Ud og Kast

To quarterbacks starter mod hinanden omkring ti meter fra hinanden og forskudt 15 meter adskilt på bredden af ​​feltet. Når quarterback træner kalder vandretur, tager de to quarterbacks bolden og går tilbage fem meter, ruller ud til deres højre og kaster på spil til deres partner quarterback. Da begge quarterbacks skal synkroniseres, hvis de gør boret korrekt, fungerer denne øvelse spillerens fodarbejde, hukommelse og nøjagtighed, der kaster bolden på spil. Jo mere konsekvent en quarterback eller par quarterbacks kan færdiggøre passene præcist, desto mere bør de overvejes for holdet.

Del:
Kommentarer