Fodbold Homecoming Aktiviteter

Fodbold Homecoming Aktiviteter

Hjemmeaktiviteter er en fantastisk mulighed for at opbygge holdånd og vise støtte. Ungdoms fodbold hjemkomst spil kan ikke have samme popularitet som gymnasium eller college spil, men du kan stadig planlægge mange af de typiske homecoming aktiviteter. Opmuntre spænding i hele samfundet til ungdoms fodbold homecomings med forud planlagte aktiviteter, der finder sted i hele ugen af ​​det store spil.

cheerleaders

Holdånd er en vigtig del af ethvert hjemkomst. Ungdomsprogrammer kan ikke have regelmæssige cheerleaders, men det er en sjov aktivitet at orkestrere til homecoming-spillet. Opsæt et par gange i weekens store spil, så de, der ønsker at juble, kan lære hvordan. Disse cheerleaders kan bestå af søstre, venner og andre børn i samfundet, der ikke spiller i fodboldkampen. Få disse cheerleaders til at lede cheers hele spillet for at inspirere holdånd.

Pre-Game Aktiviteter

Inspirer spændingen til ungdomshjemmet med prægameaktiviteter i ugen før op til spillet. Familie og venner af de unge fodboldspillere kan være involveret for at hjælpe med disse aktiviteter. Overvej at lave tegn, der fremmer spillet for at hænge op i hele samfundet, designe værftsskilt for hver af spillerne og male vinduer af lokale virksomheder med teamfarver og støttende slogans. Du kan være vært for en pep rally eller parade for spillerne at få hele samfundet involveret.

Aktiviteter under spillet

Organiser aktiviteter for at fremvise unge fodboldspillere i hele spillet. Start spillet ved at annoncere de enkelte spillere og deres positioner og oprette et banner for at løbe igennem for at skabe entusiasme. På halv tid kan du igen genkende atleterne og fremhæve deres præstationer gennem hele sæsonen. Disse aktiviteter får folk spændte på spillet og giver mulighed for alle atleter at være i fokus.

Homecoming Fundraiser Aktiviteter

Homecoming er en ideel mulighed for fundraiser aktiviteter til dit ungdoms fodbold program. Forældre og samfundsinddragelse er vigtigt for vellykkede fundraiseraktiviteter. Du kan sælge billetter på forhånd til en homecoming bagklap fest, eller vært en kylling-Q forud for spillet. Tilby indrømmelser og lotterier i hele spillet for at rejse ekstra midler. Brug de penge, der rejses gennem disse aktiviteter til nyt udstyr, sommerlejre og klinikker til ungdomsaktørerne.

Del:
Kommentarer