Fodbold Basics for Kids

Fodbold Basics for Kids

En forståelse af fodboldens grundlæggende kan hjælpe en aspirerende spiller med bedre at forstå spillet, eller gøre det lettere for børn at følge sporten på tv. Med så mange regler og den konstante afbrydelse af spil er fodbold svær at følge, i hvert fald for de nye til sporten. At give et barn med de grundlæggende regler i spillet kan hjælpe med at opbygge et fundament, hvor han vil tilføje en bred vifte af ny fodbold viden.

MĂĄlet med spillet

Fodbold er en territorial konkurrence. Hvert hold har en endezone, som den forsøger at beskytte, og point tildeles for holdet, der med succes når modstandernes endezone. Afslutningen af ​​denne opgave er kendt som en touchdown, som tildeler scoringholdet seks point. Holdet med flest point i slutningen af ​​spillet vinder.

Game Layout

Et fodboldkamp er opdelt i fire kvartaler. Kvarterets længde varierer afhængigt af niveauet af spil. College og National Football League spil består af 15 minutter kvartaler i alt 60 minutter. Mellem andet og tredje kvartal er en kort pause, kendt som halvtid. I løbet af den tid trækker begge hold sig normalt tilbage til skabsrummet for at forynge og diskutere strategier. Højskoler spiller normalt 12 minutters kvarter.

scoring

Der er fem måder at score i fodbold. En touchdown er værd seks point og tildeles når bolden er heldigvis besat af en spiller i modstanderens endezone. En touchdown ledsages af et point-after forsøg, hvor et hold kan vælge at sparke et ekstra point for et punkt eller forsøge en to-punkts konvertering ved at løbe eller sende bolden ind i slutzonen. Et feltmål er værd at tre point og består af en spiller, der sparker bolden gennem stolperne placeret i bagsiden af ​​endezonen. Den endelige metode til scoring er kendt som en sikkerhed og tildeler to point. En sikkerhed opstår, når en spiller håndteres i sin egen endezone eller bolden er fumlet ud af et holds egen endezone.

FeltmĂĄl

En fodboldbane er 100 meter lang med to 10-yard ende zoner i hver ende. Bredt, et felt måler 53 meter på tværs. Hver gård på en fodboldbane er markeret med en lille yard-markør på de vandrette grænser af feltet. Hver fem meter er der en vandret linje, der strækker sig fra sidelinjen til sidelinjen. Typisk vises hver 10 meter visuelt på feltet med det tilsvarende nummer. Således vil tallene på et felt læse 10, 20, 30, 40, 50, 40, 30, 20, 10 fra den ene ende af feltet til den anden.

Downs

Et hold er givet fire downs for at opnå en første ned, som ligger 10 meter fra den første første nedspark. Hver ned er startet med snap af bolden fra, hvad der hedder linjen af ​​scrimmage. Snap er den proces, hvormed centret passerer bolden gennem benene til quarterbacken. Hvis en spiller håndteres, mens han holder bolden, starter det næste spil fra den yard-markør. Hvis quarterback kaster bolden og det ikke er fanget, vender bolden tilbage til det samme sted, det havde været på den forrige ned. På fjerdepladsen kan et hold vælge at gå til den første ned, sparke et feltmål for tre point eller dernæst bolden. Punting betyder at sparke bolden til det andet hold for at undgå at slå det over efter fire nedture. Et fejlagtigt fjerde nedforsøg resulterer i, at det forsvarende hold overtager besiddelsen på stedet for det mislykkede forsøg.

Tackling

Et tackle er den handling, der får et spil til at ende. Hvis en spiller med bolden rammer jorden med knæ, albue eller anden del af kroppen end hans fødder og hænder, er han nede på det sted. Processen med at banke den pågældende spiller ned eller trække ham ned på jorden er kendt som en tackle. Det er ofte en voldsom kollision, der medfører behovet for hjelme og pads til beskyttelse.

Dommere og straffe

Mændene iført de zebra-striberede uniformer er kendt som embedsmænd. Hovedchefen er dommeren. Han meddeler straffe. Der er mange straffe i fodboldkampen, hver betød, når en officiel kaster et gul flag på banen. Bøder vurderes ved at flytte bolden bagud et bestemt antal værfter. Straffen er typisk angivet som 5 meter, 10 meter eller 15 meter. Som dommeren annoncerer straffen, udfører han samtidig en gestus, der er forbundet med overtrædelsen. Dette ritual kom forud for opfindelsen af ​​mikrofoner og højttalere.

Del:
Kommentarer