Float Ideer til en Sports Parade

Float Ideer til en Sports Parade

Parader er værdsat begivenheder, bringer samfund sammen for at fejre og ære noget eller nogen speciel. Der er mange forskellige temaer for parader, en sports parade er en af ​​de mest almindelige. Normalt fejrer sportsparade en stor sejr.

Baseball Floats

Uanset om det er en professionel sport eller din Little League-hold, kan baseball tegne en skare til en parade. For baseball float ideer, tænk på hold maskot, en hæfte i spillet af baseball. Hvilken bedre måde at ære din maskot på end at bygge en flyde, der ligner ham? Du skal starte med en base - normalt et køretøj eller en trailer - og opbygge en ramme omkring den. Du kan bruge Styrofoam boards og male maskot på brædderne, eller du kan gå et skridt videre og opbygge en model af din maskot med papier-mâché. Sig din maskot er en grizzly bjørn. Du kan bygge basen omkring stablede kasser, bruge træbjælker inden for arme og ben, dække det i papier-mâché og male det for at ligne den rigtige ting. Når du kører rundt med det på dit køretøj, vil din sportsflyde helt sikkert skille sig ud.

Fodboldflyde

Hvad kan være mere effektivt end at gøre hele din flyde en fodbold? Du kan bruge en golfvogn som dit køretøj og opbygge fodboldrammen omkring det. I stedet for papier-mâché, prøv at bruge store gummi bolde og lim dem sammen i form af en fodbold. Mal det hele, brunt, og brug ace-bandager som søm på bolden. Ikke alene vil bandagerne gøre fodbolden mere realistisk, men de flyder med fodboldtemaet for at blive skadet på banen. Du kunne få nogen til at springe ud af toppen af ​​fodbolden, kaste T-shirts og slik til mængden.

Volleyball Floats

Dette kunne være den mest sjove flyde derude. Brug en lastbil med en åben seng. Fyld sengen med sand og sæt et volleyballnet op. Dekorer resten af ​​trucken i dine teams farver og symboler, så har to af dine holdspillere bag på trucken, der kører bolden frem og tilbage. Det er mere end blot en float. Det er noget folkene på parade rent faktisk kan se og nyde. Du kan også smide par af billige flip-flops eller fløjter til mængden. Whistles vedrører volleyballtemaet, og folkemængderne vil føle, at de deltager i paraden.

Del:
Kommentarer