Fire typer kuglepuder

Fire typer kuglepuder

Der er mange sportsgrene, der har en slags kaste bevægelse. Det er en fremtrædende aktivitet i baseball, softball, basketball, fodbold og fodbold, samt mange andre fritidsspil som dodgeball og kickball. Hver sport gør et unikt bidrag til, hvordan en bold skal kastes og hvilken bevægelse der er den mest effektive.

OverhĂĄnd Motion

Den overliggende kaste bevægelse er den mest almindelige form for kaste i baseball og fodbold. For at færdiggøre dette kast, skridt med din ikke-dominerende fod mod dit mål. Som du strider, tag hurtigt din dominerende hånd tilbage, indtil højden på din albue er lig med højden på din skulder, mens du vender din dominerende arm opad i 90 graders vinkel. Hvis din arm ikke er i 90 grader vinkel, er der lagt stor belastning på albuen og skulderen, hvilket øger sandsynligheden for en skade. Når du har sikret dig, at du har opnået en ret vinkel, skal du pege på din ikke-dominerende arm mod dit mål. Derefter bringe din kaste arm ned og frem mod målet, frigive bolden på det punkt, der er passende for at nå dit mål. Efterhånden som din kastearm begynder at komme frem, skal du slippe din nonthrowing arm til siden. Tidspunktet for kastet skal være sådan, at du frigiver bolden, da din ikke-dominerende fod rammer jorden.

Underhand Throwing Motion

Den krumme bevægelse udnyttes primært i hurtig-softball. Denne bevægelse skal begynde med begge dine hænder sammen om taljen højt. Derudover skal begge fødder placeres sammen mod dit mål. Stræk frem med din ikke-dominerende fod. Som du strider, tag din dominerende hånd op og tilbage, efterligne en vindmølles bevægelse. Tag din hånd rundt, indtil den er på højden af ​​dit dominerende knæ, hvorefter bolden skal løses. Når du løser bolden, skal den nondominant fod komme ned og plante. Tidsplanen for banen skal være sådan, at bolden slippes, når foden rammer jorden.

Overhead Throw

Dette er den mest almindelige kaste i fodbold for bolde, der er gået ud af grænserne på begge sider af feltet. Kastet er lavet ved at placere begge fødder på jorden, tage bolden i begge hænder tilbage og over hovedet, og uden at bryde din fart, frigive bolden med begge hænder. For at øge hastigheden af ​​dit kast, prøv at træde eller løbe ind i dit kast. For at sikre, at dit kast er lovligt, skal du sørge for at begge fødder er plantet på jorden, når du slipper bolden ud.

TohĂĄndsbrystpas

Dette bruges almindeligvis i basketball til at passere bolden mellem holdkammerater. Hold bolden med begge hænder ved brystet med begge fingre spredt rundt om bolden. Stræk fremad med din nondominante fod og skub den anden fod ud. Når din uendelige fod rammer jorden, slip bolden ud. For at sikre skarpheden af ​​dette pas, prøv at pege dine tommelfingre på din holdkammerat efter at have slettet passet. Et andet almindeligt udvalg af dette pas indebærer at hoppe til din holdkammerat. Følg samme bevægelse, men i stedet for at forsøge at gøre det til din holdkammerat i luften, skal du hoppe det til ham på en sådan måde, at bolden vil hoppe til hans talje.

Del:
Kommentarer