Finning svømning øvelser

Finning svømning øvelser

Svømning finning øvelser giver dig mulighed for at forbedre kick styrke, krop position og ankel fleksibilitet. Fordi fladens overflade er større end fødderne, fungerer de som modstand eller en form for vægt træning til dine ben. For at maksimere en finning træning, bør du sparke med samme hastighed og intensitet som du ville, mens du svømmer uden finner, og opretholder det optimale six-beat kick, for eksempel. Ifølge Dave Salo og Scott Riewald er forfatterne af "Complete Conditioning for Swimming" den magiske markør at sparke 100 meter med et bord i en 65-sekunders periode.

Øvelse spark

Når du bruger finner til kicking øvelser, kan du få en bedre følelse af din form i vandet, ifølge Brent Manley og Lucia Colbert, forfattere af "The Everything Triathlon Training Book." Brug finner med en kickboard til at arbejde for hurtig omsætning af dine fødder eller hurtige korte spark. For eksempel svøm to omgange eller 100 meter, og træk dit fladspark uden at bruge dine arme. En anden øvelse veksler armslag med spark. Start øvelsen med tre freestyle slag - venstre arm, højre arm, venstre arm - og drej derefter til højre side på kickboard og spar for seks tæller. Vend tilbage til din forside og udfør tre tre slag. Drej til din venstre side og spar for seks tæller. Gentag denne sekvens for 100 meter.

Lodret spark

Lodrette sparkøvelser vil opfordre dig til at bruge den korrekte form til fladspark eller sparke med benene helt udvidet, anklerne slap af og tæerne pegede. Begynd disse øvelser, mens du har påhæng, begyndende i poolens dybe ende, hvor dine fødder ikke kan røre bunden. Placer dig selv lodret i vandet og krydse dine hænder over brystet. Begynd spark og fokus på at holde din hage lige over vandets overflade. Læg dit blik foran dig med din næse fremad. Undgå en fremadrettet eller baglæns mager, og tilpass dit bækken direkte under dine skuldre.

Dyb vand uddannelse

Finning i en L-formet siddende kropsposition i dybt vand vil bygge dine kernestabiliserende muskler. Hold forsigtigt et kickboard foran dig for opdrift. Sid i poolens dybe ende som om du sad i et bilsæde. Brug et fladt spark til at fremdrive dig frem med din ryg, der skubber mod vandets modstand. Hold dine skuldre rettet direkte over dine hofter. Denne trækposition virker ikke kun dine gluter og ben, det styrker også underlivene, når du opretholder den siddende stilling.

Tips og udstyr

Den traditionelle længde for finner varierer fra seks til otte tommer, ifølge WaterART Fitness International hjemmeside. Scuba fins tendens til at være længere og bredere. Hvis du er en nybegynder svømmer eller dine ben ikke er stærke nok, kan du bruge forkortede finner eller finner, der er fire til seks inches lange. Undgå finner, der er stramme eller for små, hvilket kan forårsage muskelkramper. Udfør en ordentlig opvarmning med dynamiske benstræk, inden du foretager finøvelser. Hydrater ofte.

Del:
Kommentarer