Finger Behendighed Øvelser

Finger Behendighed Øvelser

At have finger fingerfærdighed hjælper i ting som at spille musikinstrumenter, men det hjælper også i dagligdags aktiviteter. At have dexterøse fingre betyder at have hænder, der er stærke og limber. Det betyder også, at du har fuld kontrol over dine fingre. For eksempel, hvis du bøjer din pinky finger og din ringfinger bøjer med det, kan din fingerfærdighed bruge noget arbejde.

Guitar øvelse

Hvis du har en guitar, kan du lave mange nyttige øvelser ved hjælp af nakke og strings. For eksempel starter i bundstrengen. Placer fingrene på strengen, hver i en anden fret. Afspil ledningen ved at trykke på tryk i en anden fret hver gang du spiller den. Flyt derefter til næste streng og gentag øvelsen. Flyt hele vejen til den øverste streng og derefter ned igen. Forøg din hastighed, da du bliver bedre på det.

Holde i hånden

Luk dine hænder sammen foran brystet. Fingrene vil blonder på den måde, der er mest naturlige for dig. Skift derefter dem. Det vil føle sig unaturligt. Skift dem derefter frem og tilbage. Gør dette langsomt, og så gradvist fremskynde det.

splits

At lære at dele dine fingre strækker ikke kun dem, men giver dem mulighed for at opnå uafhængighed fra hinanden. Et eksempel på denne øvelse er at gruppere din peger og langfinger sammen såvel som din ring og pinky fingre. Adskille dem, så der er et mellemrum mellem din langfinger og ringfinger. Sæt derefter fingrene sammen igen og gør det igen.

strækker

En let strækning, der hjælper fingerfærdighed, er at knytte dine hænder sammen, så stræk fingrene ud så langt som muligt. Stram ikke dine fingre bare sætte lys spænding på dem. Klæd derefter og gentag.

Del:
Kommentarer