Femoral Artery Pain

Femoral Artery Pain

Smerter kan skyldes mange årsager forbundet med lårbenet. Smerter er normalt følte i ben og fødder som blokeringer af lårbenet arterien påvirker blodets evne til at strømme ned gennem benene. Der er en række smertefulde tilstande forbundet med lårbenarterien, der i ekstreme tilfælde kan resultere i døden af ​​væv i fødder og tæer.

Femoral Artery

Den femorale arterie forsyner lyskenes hud og den nedre abdominal væg med blod rig på ilt og næringsstoffer. Lårbenet og dets grene passerer tæt på lårets ydre overflade, hvilket giver blod til muskler og væv i dette område.

Tegn pĂĄ Femoral Artery Blockage

Der er mange tegn på lårarterieblokering, men ikke alle er forbundet med smerte. Smertefulde symptomer omfatter ikke-blødende sår på fødder og tæer, der er vanskelige at helbrede, og forvitrede kalvemuskler. Ikke-smertefulde symptomer omfatter stram, skinnende hud på benene og tab af hår over fødderne og tæerne.

Perifer Arteriesygdom

Når lårbenet bliver blokeret, modtager benene ikke nok ilt eller blod, hvilket forårsager en yderst smertefuld tilstand, der kaldes perifer arteriesygdom eller benarteriesygdom. Perifere arteriesygdomme forårsager ubehag eller smerter i gang. Smerten kan mærkes i hofterne, balder, lår, knæ, skind og overben.

Kritisk limb-iskæmi

Efterhånden som perifer arteriesygdom udvikler tilstanden, fremkommer der normalt kritisk lemkemisk sygdom. Da lårbenet forbliver blokeret, modtager benene ikke nok ilt selv når de hviler, hvilket skaber konstant smerte i føderens og tæernes tæer. Hvis omsætningen ikke forbedres, kan sår på tæerne og fødderne blive sår og i sidste ende føre til dødt væv eller gangren.

Iskæmisk Restpine

Iskæmi er det medicinske udtryk for utilstrækkelig blodgennemstrømning til væv, hvilket i dette tilfælde betyder væv i fødder og tæer. Iskæmisk hvilesmerte, resultatet af en blokeret lårarterie, er smerter i fødder og tæer. Alvorlige tilfælde af sygdomme forlader liderne, der føler smerte fra vægten af ​​tøj og lagner.

Intermitterende Claudicating (IC)

En anden tilstand, der er et resultat af en blokeret lårarterie, IC bringer tidlige symptomer på smerte eller ubehag i benene, når det går, der forsvinder, når man hviler. Efterhånden som tilstanden forværres, føles der smerte, når man går meget kortere afstande og føler sig hurtigere, når man går op ad bakke eller op ad trappen.

Del:
Kommentarer