Fejlfinding af en tredemøllebæltejustering

Fejlfinding af en tredemøllebæltejustering

I løbet af årene kan vandremmen på en tredemølle blive løs eller skæv. Dette er sandsynligvis tilfældet, når du mærker, at bælten hopper over eller bliver træg, når du bruger den. Da et skævt bælte kan forkorte tredemøllebæltets levetid, er det vigtigt at løse problemet så hurtigt som muligt. Sørg for at tage nøglen ud og tag trækløbet ud, før du udfører vedligeholdelse på maskinen.

Forkert bæltspænding

Forkert bæltspænding er ofte en af ​​de største skyldnere for løbebåndsproblemer. Når gummibåndet er løs, kan maskinen være træg. Hvis du har bemærket, at hastigheden går langsommere, når du står eller går på det bevægelige bælte, er båndet sandsynligvis tabt.

Der er en afgørende måde at se, om dit løbebånd er for løs eller for tæt. På siden af ​​maskinen løftes løftebæltet så langt som muligt fra midten af ​​dækket. Det skal løfte op tre eller fire tommer. Hvis den løfter sig højere end dette, er den for løs. Hvis den ikke når op til 3 inches, er den for stram.

For at stramme din tredemøllebælte, brug en unbrakonøgle til at spænde de to bolte og selve bagsiden af ​​tredemølle på begge sider af bagvalsen. Giv hver bolt en kvart drej til højre. Kontroller, hvor højt bæltets side løfter op. Hvis det kræver mere spænding, skal du holde hver side en kvart om, indtil bæltet løfter op mellem tre og fire tommer.

Det er vigtigt ikke at for meget spænde et løbebånd til løbebånd. Stramme bælter kan få motoren til at brænde ud, skabe mere skade og et problem med at løse problemet. For at løsne bæltet skal du gøre den samme teknik som at stramme den, undtagen flyt unbrakonøglen til venstre i kvart omdrejninger for hver bolt.

Crooked Belt Centering

Når et tredemøllebælte er skævt, kan det blive slået ud på kanterne og kan bryde. Selvom det er naturligt, at det løbende bælte bliver slidt igennem årene med daglig brug, vil et skævt bælte bryde meget hurtigere.

Fastgøring af et skævt gangbælte gøres meget på samme måde som du løsner eller strammer tredemøllebæltet. I stedet for at bruge en unbrakonøgle på begge bolte bag på dæksamlingen, ændrer du kun en bolt.

Hvis dit bælte løber til højre for midten nær bagvalsen, skal du bruge din unbrakonøgle på venstre bolt og dreje den en kvart omdrejning til venstre. Tilslut din tredemølle og slå den til en hastighed på en mile i timen uden at gå på den. Hvis det løbende bælte stadig er skævt, skal du slukke alt for at få skruenøglen til at skifte til det er fastgjort.

Hvis bæltet bevæger sig til venstre nær bagrullen i stedet, skal du bruge din unbrakonøgle på venstre bolt og dreje den til højre ved hjælp af samme metoder som ovenfor.

Del:
Kommentarer