Fejlfinding af en Schwinn SRB-1500 træningscykel

Fejlfinding af en Schwinn SRB-1500 træningscykel

Schwinn SRB-1500 er en liggestole, der er lavet af et af de mest kendte navne inden for cykelproduktion, Schwinn Company. SRB-1500 er en stationær træningscykel med lav belastning, der er beregnet til brug i hjemmet eller i fitnesscentret. Det tilbyder en computer konsol og en lav højde, hvilket gør det nemt for de fleste individer at gå over og sidde på enheden. Sædet er indstilleligt og pedalerne er brede for at rumme enhver skostørrelse. Når den er korrekt monteret og tilsluttet en strømforsyning, skal SRB-1500 fungere godt, men fejlfinding af eventuelle problemer er ret simpelt.

Flyt sædepositionen, hvis dine fødder ikke kan røre ved pedalerne eller benet er helt lige, når du pedaler cyklen. Du vil have en lille bøjning i knæet på "bunden" af pedalslaget. Træk på sædehåndtaget på højre side af sædet. Skub sædet til den ønskede position og skub ned på håndtaget for at låse på plads.

Sørg for, at centerkonsollen har batterier, hvis computeren ikke starter eller fungerer. Sluk for apparatet "Fra" og vent et par minutter, før du slår "On" tilbage for at nulstille. Sørg for, at netledningen er tilsluttet korrekt til cyklen og strømforsyningen, hvis enheden ikke tændes.

Juster den bageste stabilisator niveauer, hvis cyklen synes at være ustabil eller ujævn.

Hold hjertesensorerne forsigtigt for at opnå en puls. Gribning af sensorerne for tæt vil resultere i en unøjagtig puls eller hjertefrekvenssensoren fungerer slet ikke.

Tør ned de ydre overflader og konsoloverfladen med en ren, fugtig klud for at fjerne overskydende snavs eller snavs, hvis konsollen eller cyklen ikke ser ud til at fungere korrekt.

Del:
Kommentarer