Farer ved brug af en pladespiller

Farer ved brug af en pladespiller

Power Plate er blevet en måde for folk at forbedre fitness træning, knogletæthed og kernestyrke. Konceptet ligner de fede gyrationsmaskiner, der var populære i 1950'erne på "fede gårde", hvor et band blev placeret rundt om taljen og gyreret ved høje hastigheder. Forskellen er, at Power Plate er en maskine, du står på med vibrationerne, der kommer fra jorden. Selv om dens mange fordele er blevet spioneret, er der nogle risici for at bruge Power Plate. Kontakt din læge, hvis du overvejer at inkorporere et Power Plate-program i din øvelsesrutine.

Power Plate Basics

NASA studerede Power Plate i bestræbelser på at hjælpe astronauter med at bevare knogletætheden og reducere muskelatrofi mens de er i rummet. Mange af os ville gøre springet til at sige, hvad der er godt for en astronaut, er godt for mig. Power Plate fungerer ved at skabe et vibrerende gulv, der går så hurtigt som 50 gange pr. Sekund. Dette øger g-kraften på kroppen for at gøre selv den enkleste opgave, såsom at stå eller sidde oprejst. Hvis du tænker på, hvordan dine kerne muskler skal arbejde hårdere ved hjælp af et balance bord, gælder det samme med Power Plate, medmindre der udøves en kraft på dig.

Fordele

Power Plates bliver en populær tilstand for rehabilitering og træning for dem med osteoporose. Vibrationerne hjælper med at øge knogletætheden og en træning, der hjælper med at opbygge ben og abdominal styrke reducerer sandsynligheden for at falde. Dette er vigtigt for ældre kvinder, især der er i høj risiko for at miste knogletæthed og knogler knogler fra utilsigtet fald. Andre bruger Power Plate til at forbedre deres træning. Brug af Power Plate alene uden at inkorporere en øvelsesrutine gør lidt for at forbedre fitness eller vægttab.

Overvejelser

Mens disse er populære maskiner i chiropractic kontorer, er en Power Plate træning ikke for alle. Gravide kvinder må ikke gå på en Power Plate-maskine eller nogen vibrationer, da dette kan forårsage skade på fosteret. Dem med rygskader, som glidede skiver eller knibede nerver, kan øge skaden ved at bruge maskinen, fordi deres krop ikke vil kunne opretholde korrekt justering gennem vibrationsperioden. Dem med blodpropper kan øge risikoen for slagtilfælde. Mens aldrende kvinder med knogletæthedsproblemer kan være mest gavn af en Power Plate-træning, kan de øge deres chancer for et fald ved at bruge maskinen forkert eller uden spotter. Kontakt altid lægen for at se, om vibrationstræning passer til dig.

farer

Farepladernes farer strækker sig til alle, ikke kun dem, der ikke skal bruge det på grundlag af andre medicinske forhold. Årsagen er, at regelmæssig udsættelse for vibrationer kan påvirke din vision eller hjerne. Det er rigtigt, du kan sammenligne de mulige farlige resultater fra Power Plate til de mulige resultater af at ryste en baby. Mens voksne hjerner ikke er så modtagelige som et voksende barn, er der stadig risici. Clinton Rubin, en biomedicinsk ingeniør ved statsuniversitetet i New York på Stony Brook, mener, at disse høje niveauer af vibrationer kan medføre øget rygsmerter, bruskskader, syn og høretab samt mulig hjerneskade.

Forskning

Der er stadig meget forskning, der skal gøres på Power Plate-maskinen og andre vibrationsmaskiner. Selvom der er klare fordele, er det svært at afgøre, om de opvejer risiciene. Forskere er stadig uklare med hensyn til den frekvens, en person skal udføre en Power Plate-træning og hvor høj en frekvens, som Power Plate skal rampe op til.

Del:
Kommentarer