Fakta om aluminium flagermus

Fakta om aluminium flagermus

De fleste mennesker, der spiller baseball eller softball, bruger tilfældigt aluminiumsfladder. De er blevet det perfekte valg for deres holdbarhed, brugervenlighed og evne til at køre bolden længere end deres træmodeller. Aluminium baseball flagermus er dog en forholdsvis ny tilføjelse til baseballkampen, og der eksisterer stadig kontroverser over deres brug i professionelle og semi-professionelle spil.

Historie

Den første metalbaseballbat blev patenteret i 1924 af William Shroyer, men blev ikke populær, før Worth Bat Company producerede den første aluminiumsfladder i 1970 (som snart blev stærkere og lettere af Easton). Disse stærkere, lettere, aluminiumsfladder blev hurtigt populære i USA, og i 1993 indførte både Easton og Worth bat i titanium. I 1995 raffinerede Easton og Louisville Slugger deres aluminiumfladder for at gøre dem lettere og stærkere end nogensinde. I dag anvendes aluminium flagermus i vid udstrækning af amatør baseball og softball spillere.

Forordninger - MLB

Aluminium baseball flagermus er for tiden forbudt i Major League Baseball. Dette er blevet gjort af hensyn til sikkerhed og konkurrence. Moderne aluminiumsfladder har været stærkt konstrueret ved hjælp af specielle blandinger af metaller og legeringer, hvilket resulterer i meget hurtigere udgangshastigheder for et baseball end når det rammes med en træfladder.

Forordninger - High School / College

Aluminium flagermus er tilladt af gymnasiet og college atletiske foreninger i USA, men har begrænsninger på dem. Bats anvendt i gymnasiet og college spil skal være 3 ounce mindre end batens længde, og må ikke overstige 2 5/8 tommer i diameter ved den tykkeste del. De skal også være "Ball Exit Speed ​​Ratio" (BESR) certificeret. NCAA skifter imidlertid til en ny, mere præcis, certificeringsproces for 2011-sæsonen.

Aluminium Pros

Aluminiumsfladder er mere holdbare end træfladder (som kan gå i stykker, når bolden rammer tæt på håndtaget) og har bedre vægtfordeling, hvilket resulterer i hurtigere svingninger og dermed større effekt. Aluminium flagermus leveres også med garantier, i modsætning til træfladder, og kan være billigere at eje og bruge.

Wood Pros

Mange purister går ind for brugen af ​​træfladder, fordi de er den klassiske flagermus med hvilken baseball spillet er blevet spillet. Træ flagermus er også meget sikrere end aluminium flagermus, da bolden ikke forlader flagermus med samme hastighed, at den efterlader en aluminiumsfladder.

Del:
Kommentarer