EZ-Go Speed ​​Chip Instruktioner

EZ-Go Speed ​​Chip Instruktioner

En EZ-Go-hastighedschip gør det muligt for visse golfvognmodeller at overskride forprogrammerede hastighedsbegrænsninger i vognens elektroniske system. EZ-Go-hastighedschippen, der også kaldes en frihedschip, er kompatibel med golfvogne, der bruger et elektrisk strømdrevsystem (PDS) og er model år 2000 eller nyere. Chippen øger vognens maksimale hastighed fra 13,5 mph til 19 mph. Installation af frihedschip er let og kræver ingen værktøjer.

Bestem, om din golfvogn kan bruge EZ-Go-hastighedschippen ved at kontrollere styresystemet. Åbn passagersædet og find computerens styreenhed ved siden af ​​batteriet. Hvis computerens styreenhed har en run-tow-switch, er den kompatibel med EZ-Go-hastighedschippen. Kontroller også, at der er en frem / tilbage-knap på panelet under rattet. Frem / tilbage-kontakten skal være i "neutral" position, mellem "fremad" og "omvendt".

Skift run-tow-skifte til "slæb". Fjern miljødækslet fra computerens styreenhed, og sæt EZ-Go-hastighedschipset ind i spalten i nederste højre hjørne. Speed ​​chip er formet specielt til at passe ind i denne stikkontakt og har et par røde ledninger stikker ud af toppen. Fold de røde ledninger ud af vejen, og udskift miljødækslet.

Vip køretasten igen til "kør" -positionen. Skift frem / tilbage kontakten fra "neutral" position til "revers" fem gange i hurtig rækkefølge. Efter et par sekunder bipper computercontrolleren fire gange, hvilket angiver, at den er skiftet ind i frihedsindstillingen.

Drej kørselsskifteren tilbage til "slæb" og derefter "Kør" for at undgå diagnostisk indstillingsfunktion. Dette muliggør frihedstilstand og gør det muligt for vognen at nå en maksimal hastighed på 19 mph. Luk passagersædet på computerens styreenhed.

Tryk på "fremad" knappen og styre hastigheden med gaspedalen. Vognen vil gradvist øge hastigheden, indtil den når op til 19 mph.

Del:
Kommentarer