Event Hul ideer til golf udflugter

Event Hul ideer til golf udflugter

Golf udflugter afholdes af forskellige årsager: fundraising, klient anerkendelse og sport. Under disse udflugter er der skabt begivenheder for nogle af hullerne, blot for at tilføje et element af sjov til golfrunden. Opret en slags præmie til vinderen af ​​hvert hændelseshul, så spillerne er lokket til at deltage. Eksempler på præmier omfatter kontanter, gavekort eller merchandise. Overvej at placere medarbejdere på hvert hændelseshul for at forklare reglerne og sikre, at deltagerne følger dem.

Hul i en

Hold hullet i en konkurrence på par 3 huller. Under et hul i en hændelse har deltageren en chance for at synke bolden i hullet. Han skal slå sit første skud fra den passende plads i tee-boksen og forsøge at sætte golfbolden i hullet med sit første drev ved hjælp af enhver klub han ønsker. Deltagere, der ikke laver et hul i en, modtager ikke den udpegede præmie, men afslutter stadig hullet og rapporterer deres point på scorekortene.

At sætte konkurrence

Putkonkurrencen passer til ethvert hul, men fungerer godt på huller med store putting greener. Anbring en mærkestang, der indsætter i jorden med et stykke papir fastgjort til det og et målebånd i nærheden af ​​putting greenen af ​​putting contesthændelseshullet. Den første deltager til at nå pokaløbet vil markere startpunktet for puttet, som han synker med markøren og skrive sit navn øverst på papiret. Når andre golfspillere når hullet, vil enhver deltager, der laver en putt fra en længere afstand end den nuværende markering, placere indsatsen på startpunktet for hans putt og skrive sit nummer nederst på listen.

Tæt på Pin

Brug et par 3 huller til tættest på pin konkurrence og sæt en anden markør med papiret og et målebånd på det udpegede hul. Denne konkurrence ligner hullet i en hændelse, fordi deltagerne har ét skud ved landing af deres kørsel nærmest hullet, hvilket i dette tilfælde også kaldes stiften. Når et medlem af en gruppe tager sit skud, vil han markere det sted, hvor hans bold landede med en kugle markør, så følgende golfspiller vil ikke banke ham ud af sted. Når gruppen er færdig, markerer golfspilleren med den markør, der er tættest på stiften, den markering med hulmarkøren og tilføjer sit navn til bunden af ​​markørlisten, hvis hullemærket ikke allerede bruges til et tættere skud fra en golfspiller fra en tidligere gruppe. Golfspillere, der synker et hul i en under denne konkurrence, placerer hullermarkøren direkte ved siden af ​​hullet og skriver sit navn og "hullet i en" ved siden af ​​det.

Del:
Kommentarer