Er Robitussin okay at tage, hvis jeg har højt blodtryk?

Er Robitussin okay at tage, hvis jeg har højt blodtryk?

Robitussin-ordinerende oplysninger indikerer, at personer med højt blodtryk bør undgå at bruge denne medicin. De fleste over-the-counter kolde medicin indeholder ingredienser, som forværre hypertensionen. Der er alternative medicin, der lindre kolde og influenzalignende symptomer, der er tilgængelige for personer med højt blodtryk.

suppressant

Dextromethorphan er ingrediens i Robitussin, der bruges til at undertrykke hoste. Dextromethorphan reducerer effektiviteten af ​​de fleste højt blodtryksmedicin.

ekspektorerende

Efedrin anvendes i nogle former for Robitussin som hoste-ekspektorant. Denne medicin øger blodtrykket og øger hjertefrekvensen. Formen af ​​efedrin kan opføres på etiketten som pseudoephedrin eller ephedra.

Natrium

Robitussin er højt i natrium. En spiseskefuld ekstra styrke Robitussin bærer 4,8 milligram natrium. Mayo Clinic hjemmeside tyder på, at personer med hypertension forbruger ikke mere end 1500 milligram om dagen. Den anbefalede Robitussin dosis til en voksen er 2 spsk hver fjerde time. Dette giver op til næsten 60 milligram natrium, som en patient ubevidst kan forbruge.

Interaktioner

Efedrin og dextromethorphan ændrer den måde, hvorpå kroppen metaboliserer højt blodtryksmedicin. Dette kan medføre alvorlige reaktioner. Patienterne skal altid spørge apoteket, inden der tages overkølet kold medicin, herunder Robitussin.

Alternativer

Brug-over-counter koldt og influenzalægemidler designet til patienter med højt blodtryk. Flere virksomheder gør disse.

Del:
Kommentarer