Er en abduktormaskine eller sidebenløft bedre?

Er en abduktormaskine eller sidebenløft bedre?

Sort er ikke kun livets krydderi, det er den eneste måde at holde dine muskler uddannet. Vedvarende gentagelse af den samme øvelse vil i sidste ende stoppe dine fremskridt og endda føre til regression. Sort kan være svært, når det kommer til at arbejde med gluteus medius og minimus af dine hofter og tensor fasciae latae øverst på ydersiden af ​​låret, fordi der ikke er mange muligheder. Så mens maskiner og sidebeneløfter hver har fordele og ulemper, vil arbejde med disse muskler kræve, at du både gør det på et tidspunkt.

Form

Når du laver sideløfter, er det vigtigt at holde dine hofter stablet, da det medfører, at din øverste hofte kan rulle tilbage, kan føre til tilbagebelastning. Af denne grund, hvis du lige har begyndt at udøve, vil du nok gøre det bedre på abduktormaskinen, da træningsmaskiner generelt hjælper dig med at opretholde en korrekt form. Da du får styrke, især kerne styrke ved at gøre abdominal øvelser og planker, vil du være bedre i stand til at opretholde den rette form til side ben elevatorer.

Skadesforebyggelse

Høftavføreren er en af ​​de få motionscentre, der ikke er kontraindiceret for enhver form for belastning eller skader, selv hofteproblemer. Faktisk, så længe du opretholder en korrekt form og ikke overbelaster vægten, kan denne maskine være til gavn for nogen med en historie med arthritis eller hofteudskiftning. Mens sideløfter er generelt sikre for dem med hofteproblemer, kan det være svært at lyve på din dårlige side. Dette kan hjælpe med ekstra dæmpning. Hvis du har en historie om rygsmerter eller skade, kan du stadig gøre sidebeneløfter, hvis du har styrken til at holde dine hofter stablet. Du skal dog gøre dem med hovedet liggende på din arm og med knæene bøjede snarere end ligebenede.

Modstand

En bestemt fordel ved abduktormaskinen er evnen til at tilføje modstand let og trinvist. Sidebeneløfter er i det væsentlige en kropsvægtstræning. Du kan føje modstand til benløfter med ankelvægte eller ved at holde en håndvægt mod låret. Du skal dog holde håndvægten let, så din ben håndterer det meste af vægten. En anden, men noget akavet, måde er at holde en bar, vægtet i den ene ende, så det løber længden af ​​dit ben og den vægtede ende hviler på ydersiden af ​​din fod. Du kan også binde øvelsesbånd rundt om dine lår. Selvfølgelig giver benløfter altid et alternativ, når du ikke har adgang til et motionscenter.

Overvejelser

Selv om der ikke er mange muligheder, er der alternativer til begge øvelser. Man laver stående hofteabduktioner på en kabelmaskine. Når du laver disse, er det vigtigt at holde ryggen og bækkenet rettet, da du kan hæve ryggen, når du lægger ryggen. Et andet alternativ er at løbe et træningsbånd rundt om benet på en robust stol med den anden ende rundt om din ankel og gøre stående bortførelser, mens du holder stolen til støtte. Afhængigt af dit fitnessniveau skal du ændre øvelser hver fjerde til seks uger.

Del:
Kommentarer