Er der fødevarer, jeg kan spise, der vil hjælpe med opføringsproblemer?

Er der fødevarer, jeg kan spise, der vil hjælpe med opføringsproblemer?

Erektil dysfunktion gør det svært at nyde tilfredsstillende sex og kan forstyrre relativ lykke. Mens fødevarer ikke kan helbrede erektil dysfunktion, kan forbedring af din overordnede kost ved at fremhæve visse fødevarer hjælpe med at minimere dine symptomer. Det er vigtigt at få nødvendig behandling til underliggende tilstande, såsom neurologisk sygdom, depression eller diabetes. Ernæringsmæssige ændringer bør ikke erstatte medicinsk behandling, men de kan gøre behandlingsforanstaltninger mere effektive, samtidig med at du forbedrer din generelle wellness.

Frugt og grønt til antioxidanter

Frugter og grøntsager er primære kilder til antioxidanter, som understøtter din krops evne til at modstå sygdomme - herunder dem der forstyrrer seksuel funktion. En undersøgelse offentliggjort i "Die Pharmazie - En International Journal of Pharmaceutical Sciences" i marts 2012 viste, at antioxidant lycopen hjalp til med at genoprette erektil funktion i diabetiske rotter ved at sænke blodsukkerniveauet og sænke skaderne fra giftige stoffer kendt som frie radikaler. Gode ​​kilder til lycopen omfatter tomater, rød grapefrugt, abrikoser, vandmelon, guava og papaya. Frugter og grøntsager er også lavere i kalorier end andre fødevarer og værdifulde kilder til fiber, som fremmer appetitkontrol. Disse faktorer er vigtige, fordi ekstravægt kan bidrage til erektil dysfunktion.

Hele Korn til Arteriel Sundhed

Højt blodtryk, cholesterol og triglycerid niveauer kan skade arterierne i din penis, hvilket fører til erektil dysfunktion. American Heart Association anbefaler at spise mindst tre fuldkornsprodukter - ideelt seks til otte - om dagen for forbedret arteriel sundhed. Hele korn giver flere antioxidanter og fibre end raffinerede korn, såsom hvidt mel. Udskift hvidt brød, instant ris og lavfibret korn med hjertelige helkorn alternativer, såsom 100 procent fuldkornsbrød, brun ris og havregryn. Andre næringsrige hele korn omfatter quinoa, vild ris og byg.

Fisk, nødder og frø til sunde fedtstoffer

Fisk, nødder og frø er værdifulde kilder til essentielle næringsstoffer, herunder sunde, umættede fedtstoffer. En undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Impotence Research" i 2006 sammenlignede kostvanerne på 100 mænd med og uden erektil dysfunktion. Forskere fandt en stærk sammenhæng mellem en middelhavsstil kost, der understreger sunde fedtstoffer og normal erektil funktion. Omega-3 fedtstoffer i hørfrø, valnødder og olieholdige fisk, såsom laks, makrel og sild, giver antiinflammatoriske fordele og kan hjælpe med at forbedre dit kolesterol og blodtryks sundhed. Udskift usunde fedtkilder, såsom stegte, røde og forarbejdede kød, med grillet, bagt eller pocheret fisk. I stedet for at have snack på kartoffelchips eller slik, har du en lille håndfuld blandede nødder. Til omega-3 fordele ved morgenmad, tilsæt flaxfrø til din smoothie eller korn.

Fødevarer beriget med vitamin B-12

Op til 15 procent af befolkningen er mangelfuld i vitamin B-12, et næringsstof, der er fremherskende i animalske produkter, som kød og fisk og skaldyr, der spiller en vigtig rolle i metabolisme og hjernefunktion. En kronisk vitamin B-12 mangel kan bidrage til erektil dysfunktion, rapporterer Harvard Health Publications. Hvis du absorberer vitamin B-12 dårligt eller har svært ved at opfylde dine behov på grund af en streng vegetarisk kost, skal du søge mad, der er beriget med B-12, såsom korn, nondairy mælk, kødsubstitutter og næringsgær. For at bestemme, hvor meget af den daglige værdi for vitamin B-12 en beriget mad giver, skal du kontrollere ernæringsetiketten.

Del:
Kommentarer