Er der en forskel i Adipex & Phentermine Effectiveness?

Er der en forskel i Adipex & Phentermine Effectiveness?

Adipex er en appetitundertrykkende, klassificeret som en anorektisk, der er bredt foreskrevet for hjælp til vægttab. Phentermin, den generiske form af Adipex, er den mest foreskrevne diætpille på markedet i dag, ifølge U.S. Drug Enforcement Administration.

Adipex vs Phentermine

Adipex og phentermin indeholder begge de aktive ingredienser phenterminhydrochlorid, som påvirker centralnervesystemet ved at undertrykke appetitten. Når appetitten er nedsat, og et mindre antal kalorier forbruges hver dag, kan Adipex og phentermine begge være effektive til kortvarigt vægttab sammen med en øvelsesplan.

typer

Adipex og phentermin tages begge oralt og dispenseres i styrker fra 15 til 37,5 milligram. Adipex er fremstillet af Gate Pharmaceuticals og er kun tilgængelig i en styrke på 37,5 milligram, i modsætning til den generiske form, phentermin, som fremstilles af en række virksomheder og doseres fra 15 milligram. Lægemidlets effektivitet i appetitkontrol og energiniveau kan afhænge af, hvilken styrke du foreskriver.

Fordele

Både phentermin og Adipex er receptpligtige lægemidler, og en høring skal udfyldes af en læge for at retfærdiggøre behovet for dette lægemiddel. Ifølge undersøgelser udgivet af American College of Physicians, tabte patienter, der tager denne medicin, gennemsnitligt otte pund i en prøveperiode på to til 24 uger.

Produktion

De ingredienser, der anvendes i Adipex- og phentermin-piller, afviger lidt, og det kan medføre, at effektiviteten eller hastigheden, hvor stoffet absorberes af kroppen, varierer hos patienterne. Producenter bruger forskellige formler til at oprette tabletter og kapsler til samme lægemiddel med samme mærke, så effektiviteten kan endda svinge fra en Adipex tablet til en Adipex kapsel.

Bivirkninger

Adipex og phentermin deler samme lange liste over mulige bivirkninger, da deres aktive ingredienser er identiske. Nogle af de symptomer man kan opleve, mens man tager en af ​​disse stoffer, er hurtig hjertefrekvens, forhøjet blodtryk, hovedpine, svimmelhed, tør mund og søvnløshed.

Del:
Kommentarer