Er Crystal Light dårlig for dig?

Er Crystal Light dårlig for dig?

At være godt hydreret er en vigtig del af et godt helbred, men mange mennesker nyder bare ikke smagen af ​​almindeligt vand. Crystal Light er en god mulighed, hvis du er i denne kategori, fordi vandforstærkeren tilføjer en smagsprøve til almindeligt vand. Det er også lavt i kalorier, selv om der er et par næringsmæssige ulemper at overveje, før du gør det til din drikkevare af valg.

Crystal Light Kalorier

Classic Crystal Light, der kommer i en række smagsoplevelser, såsom limonade, frugtkul, jordbærkiwi, appelsin og hindbær, fersken eller citroniset, indeholder 5 kalorier pr. Portion. Selv to eller tre portioner vil ikke medføre, at din kaloriebalance bliver slået af. Crystal Light mocktail smag, som omfatter margarita, appletini og mojito, hver har 5 kalorier pr. Portion. Den rene linje af Crystal Light, som er lavet uden kunstige sødemidler og indeholder flere smagsstoffer, såsom jordbærkiwi, drue og blandet bær, indeholder 15 kalorier pr. Portion.

Lille mængde natrium

Selvom det er sødt, indeholder alle Crystal Light-smagene en lille mængde natrium. En servering af den klassiske limonade indeholder for eksempel 35 milligram natrium. Dette er ikke meget på lidt mere end 2 procent af den daglige 1,500 milligramgrænse, som anbefales af American Heart Association for at beskytte hjertets sundhed. Andre smagsvarianter spænder fra intet natrium i den lyserøde limonade til 5 til 35 milligram i de andre smagsstoffer.

Kunstige sødestoffer

Kunstige sødestoffer anvendt i fødevarer og drikkevarer er reguleret af US Food and Drug Administration og anses for at være sikre til konsum. At skære det daglige kalorieindtag ved at vælge kunstige sødemidler over sukker kan hjælpe med vægttab ved at hjælpe folk med at reducere deres samlede kalorieindhold og kulhydratindtag ifølge PubMed Health-hjemmesiden. Nogle mennesker kan imidlertid være bekymrede for at lægge kunstige stoffer i deres kroppe, og den rene linje af Crystal Light bruger ikke kunstige sødemidler eller konserveringsmidler.

Øget væske og hydrering

Hvis du har problemer med at drikke nok vand, kan Crystal Light hjælpe ved at gøre almindeligt vand smager mere spændende. Almindeligt vand er den eneste drikkemand, der virkelig har brug for, ifølge Harvard School of Public Health, og bør være den drik, du bruger mest af. Dog bemærker skolen også, at drikkevarer fremstillet med ikke-næringsrige sødestoffer bør være en lejlighedsvis behandling end en regelmæssig del af din kost. I sidste ende er det dog mere vigtigt at være godt hydreret, og hvis du indrømmer at du ikke vil drikke nok almindeligt vand, kan smagsstoffer med Crystal Light være et alternativ.

Del:
Kommentarer