Epsom Salt & Diabetes

Epsom Salt & Diabetes

For personer med varierende former for diabetes kan brugen af ​​Epsom-salt være en bekymring. Epsom salt eller magnesiumsulfat anvendes enten til intern brug som afføringsmiddel eller eksternt til behandling af smerter og smerter. Diabetikere skal være opmærksomme på konsekvenserne af brugen af ​​Epsom salt før de vælges som et middel.

Anvendelser

Epsom salt er ofte det foreskrevne middel til blødgørende muskler i et bad, tegner en lokal infektion eller bruges som afføringsmiddel til forstoppelse. Saltet i magnesiumsulfatet virker som et tørremiddel, der ofte anvendes i form af en creme, pasta eller opløsning.

Hudeffekter

Epsom salt kan have en tørrende effekt på huden, hvilket kan være til gavn for et område, der er inficeret. Det kan dog have en negativ indvirkning på de omgivende områder af normal hud. Blødgøring i et sitzbad med varmt vand og Epsom-salt kan også forårsage en generel tørringseffekt af huden.

Magnesium Effekter

Opblødning i bad indeholdende Epsom-salt vil forårsage en absorption af magnesium gennem huden. Magnesium er kendt for at sænke blodtrykket, øge muskel- og nervefunktioner og øge insulinets funktion.

Risici for diabetikere

Diabetikere skal være forsigtige, når de bruger Epsom salt, fordi for meget magnesium i kroppen absorberes fra saltet, kan forårsage ukontrollerede udsving i blodsukkeret. Hyppig blødning i Epsom-salt kan også øge tør hud, især i ekstremiteter som tæer, der er udsat for cirkulationsproblemer.

RĂĄd

Hvis du er diabetiker og er interesseret i at bruge Epsom salt som en løsning til en række sundhedsmæssige problemer, er det bedst at konsultere din læge før hyppig brug. Mere end sandsynligt, hvis du har god kontrol med dine glukoseniveauer, vil moderat brug af Epsom-salt være harmløst, hvis det bruges som anvist.

Del:
Kommentarer