En liste over træning på Guldens Gym XR45

En liste over træning på Guldens Gym XR45

Guldets Gym XR45 er et kompakt fitnesscenter, der giver modstand op til 210 pund og seks forskellige træningsbaner. For at opnå maksimale resultater med dette produkt, husk at lave vægt og høje gentagelser vil tone din krop, mens høj vægt og lave gentagelser vil tilføje muskelmasse.

Quadriceps, Hamstrings, Gluteals og hofter Flexors

At arbejde dine quadriceps, sidde på bænken med dine ankler under skumrullerne. Træk dine ben op, indtil de er lige foran dig, så tag dem ned igen. Gør dette til tre sæt med 10 gentagelser. For at isolere dine hamstrings og muskler i musklerne, læn dig over prædikanten og læg anklerne bag skumrullerne. Kontrakt dit ben for at danne en "V" form, og tag det tilbage til startpositionen. Gør dette til tre sæt med 10 gentagelser. Til dine hoftefleksorer skal du sætte din fod i ankelremmen. Stå med din krops side mod prædikanten. Hold dit ben lige og tag det ud i en 45 graders vinkel. Gør tre sæt med 10 gentagelser.

Bryst og triceps

For en kiste træning, start med en standard tryk. Sid på bænken og tryk baren fremad for tre sæt med 10 gentagelser. For at øge muskeltonen kan du også lave en "burn-out" træning. Til dette skal du vælge en relativt lav vægt og gøre så mange brystpresser som muligt i et minut. For at arbejde dine ydre brystmuskler skal du bruge den samme bar og gøre en sommerfuglbevægelse, sprede dine arme og bringe dine palmer sammen. For at arbejde dine triceps, stå over bænken og brug pulldown bar til at isolere dine muskler. Hold dine arme tæt på din krop og tryk ned for tre sæt med 10 gentagelser.

Tilbage og Biceps

For dine biceps, start med curling bar. Tilføj den ønskede vægt og krølle op for tre sæt på 10 til 15 gentagelser. Brug derefter den rullede prædikant til at arbejde både dine øvre biceps og underarme. Gør tre sæt med 10 til 15 gentagelser. For at arbejde dine midterste eller latimus dorsi muskler sidder du på bænken og bringer pulldown baren selv med brystet. Hvis du vil tilføje muskelstyrke til din ryg mod tone, så vælg en vægt, som du kan gøre tre sæt med otte gentagelser.

Del:
Kommentarer