En liste over forskellige vand-aerobic-øvelser, der hjælper dig med at komme i form og bliv kold i sommer

En liste over forskellige vand-aerobic-øvelser, der hjælper dig med at komme i form og bliv kold i sommer

Sommeren er tilsyneladende den perfekte tid til at komme udendørs og motionere. Men nogle gange kan de varme temperaturer være for meget at håndtere. Når solen bliver for intens, gå til poolen for din træning. Du kan fyre kalorier, forbrænde fedt og skulpter muskler, mens du holder dig cool.

Running Lunges

Løb om sommeren kan efterlade dig overophedet. Når du træner i puljen, får du modstand fra vandet, hvilket hjælper med at opbygge ekstra styrke og udholdenhed, mens du holder dig cool. Du vil gerne være i den lave ende for denne øvelse. Tag dine hænder til dine hofter og træk din højre fod fremad. Bøje dine knæ i et lunge. Stå op og træk venstre fod fremad. Bøj dine knæ igen i et lunge. Gentag bevægelserne hele vejen over den lave ende. På vej tilbage tager du dit tempo op i et løb. Gentag i 5 minutter.

Squat hopper

Knold og hoppe på land kan være svært på dine knæ og ankler. I vandet er der mindre kraft og pres på leddene, så du kan udføre disse bevægelser med mindre risiko for at skade knæ og ankler. Stå med dine fødder på afstand fra hinanden. Vandniveauet skal komme op lige under dit bryst. Dine tæer skal stå lige foran. Skubbe ned til din bryst og skuldre er nedsænket. Hold for en tælling. Skub ind i dine fødder og hoppe op, lander blidt tilbage i et squat. Gentag 10 til 12 gange.

Ben elevatorer

Benløfter hjælper med at tone dine lår og kerne. På jorden kan benene være tungt at løfte og forårsage belastning på ryggen. I vandet føler benene meget lettere, og du kan løfte dem med større lethed. Du kan bære en vand aerobic vest mens du gør denne øvelse. Træd vand i den dybe ende af poolen. Nå dine ben lige ned uden at røre bunden. Peg dine højre tæer og løft dit ben op til hoftehøjden. Engag din kerne og hold ryggen lang, så du ikke læner dig frem mod benet. Sænk og skift sider. Gentag 10 til 12 gange. For en ændring, stå i den lave ende af poolen. Når du hæver dit højre ben, skal du holde din venstre fod på bunden af ​​poolbunden.

V-Sidder

Nogle kerneøvelser, der arbejder dybt ind i kernens muskler, såsom "V" sit eller Pilates teaser, er ikke altid så let at gøre på land. Når du træner i vandet, føler tyngdekraften på din krop ikke så stærk; Således er du i stand til at udføre bevægelsen med større lethed i poolen. Du kan bære en vand aerobic vest mens du gør denne øvelse. Stå i den lave ende af poolen. Læn dig tilbage til dine skuldre lige under overfladen. Træd vand, mens du forlænger dine ben. Lad dine tæer svæve lige over overfladen. Dine skinker skal pege mod bunden af ​​poolen, men bør ikke røre ved den. Træk din navle i ryggen og hold den i 10 til 20 sekunder. Gentag fem gange.

Del:
Kommentarer