En hurtigere måde at tage hævelsen ud af knæet

En hurtigere måde at tage hævelsen ud af knæet

Når der opstår smerte eller betændelse i dit knæ, er den hurtigste måde at reducere smerte og hævelse på ved at lette trykket fra knæet, efterfulgt af varme eller kold terapi. Andre behandlinger omfatter ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler og fysisk terapi, som kan skabe styrke i musklerne omkring dit knæ for at forhindre fremtidig hævelse og smerte. Hvis smerter fortsætter efter fire eller fem dages behandling, er det vigtigt at kontakte din læge, hvis din hævelse er et symptom på en anden medicinsk tilstand.

PRIS

"Beskyttelse, hvile, is, kompression, højde" er en smertelindrende behandling, der almindeligvis anvendes af atleter, og det kan reducere betændelse og knæsmerter, når de anvendes kort efter skaden opstår. Nøglen er at holde sig væk fra det skadede knæ i mindst 48 timer, efterfulgt af påføring af varme eller is til knæ for at reducere betændelse. Det er vigtigt at skabe en barriere mellem varme / kølepakken og din hud, da direkte kontakt kan forårsage hudirritation eller brænding. Forlad ikke ispakken i mere end 20 minutter. Sæt knæet sammen med et bandage for at mindske hævelsen og hæv benet for at fremme blodgennemstrømningen. Bandager findes mest hos apotekere. Ifølge Mayo Clinic bør du hæve dit ben over niveauet af dit hjerte for at reducere hævelse.

NSAID

Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kan midlertidigt bruges til at lette smerte og nedsætte inflammation, når de anvendes dagligt, ifølge Anthony B. Carey, forfatter af "The Pain-Free Program." Ikke-steroide antiinflammatoriske midler omfatter naproxen, aspirin og ibuprofen. Undgå at bruge medicin i længere end syv dage, da der kan opstå lever- eller nyreskade samt blødninger på grund af medicinens blodfortyndende evne. Kontakt din læge, hvis knæsmerter varer mere end fire dage. Brug medicinen som angivet på etiketten for at reducere muligheden for bivirkninger, der omfatter kvalme, hovedpine, udslæt, svimmelhed og tab af appetit.

Fysisk terapi

At reducere dit knæ hævelse kan opnås med begrænset fysisk træning for at forhindre tab af din bevægelsesrækkevidde i dit knæ og for at styrke dine muskler, ifølge "The Pain-Free Program." Terapi involverer flere gentagelser af benløfter og andre anstrengende øvelser, der fokuserer på din quads, hamstrings, hofte, kalv og ankel, ifølge Mayo Clinic. Alternative øvelser omfatter vandvandring, som hjælper med at styrke dine muskler på grund af vandets modstand. Vandgang er almindeligt anvendt til arthritis patienter, da det reducerer stress på leddene og bygger muskler, ifølge Arthritis Foundation.

Del:
Kommentarer