Emner til et sportsforskningspapir

Emner til et sportsforskningspapir

Sport er et populært emne for skolerapporter, og det er nemt at finde en masse oplysninger om emnet. Hvis du vælger et bestemt emne at skrive om til dit sportsforskningspapir, kan det være vanskeligt, men når du har fået dit emne udvalgt, skal du skrive papiret nemt. Beslut om et par gode emner og udvid på hvert emne med de velorganiserede informationer og fakta, du har undersøgt.

Narkotika og steroider

Narkotikamisbrug og steroid brug i sport er et langt emne at skrive om. Der er mange oplysninger tilgængelige fra en række ressourcer, såsom Mayo Clinic og Johns Hopkins hjemmesider. Brug autoritative uddannelsesmæssige og medicinske referencer, hvis du beslutter dig for at undersøge virkningerne af steroider og narkotika i sport.

Du kan beslutte at skrive om, hvordan atleter bliver fanget i brugen af ​​stoffer eller steroider, og hvilke negative virkninger af at bruge disse stoffer. Du kan også undersøge vanskelighederne med at komme ud af narkotika og steroider, såvel som langsigtede forgreninger og sundhedsproblemer.

Sportsskader

Sportsskader er meget almindelige hos personer, der spiller sport for at leve og dem, der leger sport for sjov. Dette er et andet emne, der vil give en masse information. Dit forskningspapir kan dække beslægtede emner som skadeforebyggelse, efterbehandling og de typer skader, der er specifikke for hver type sport.

Du kan undersøge berømte atleter, der har oplevet bestemte skader, ved at finde troværdige referencer til at støtte dit papir. De fleste læsere vil gerne vide, hvad der skete med den person, du snakker om, og hvor de er i livet nu, så hvis disse oplysninger er tilgængelige, kan du tilføje en kort notat i slutningen af ​​papiret.

Beskæftigelse i sport

Et af hovedemnerne til at skrive om er den type beskæftigelsesmuligheder, der er til rådighed for en person, der spiller godt i en bestemt sport. Undersøg hvordan man starter i den pågældende sport og indsamler statistikker om de nødvendige krav. Du kan også undersøge gymnasiet atleter og college sportslige stipendier.

Del:
Kommentarer