Emergency Room behandling for migræne

Emergency Room behandling for migræne

Ifølge National Headache Foundation har 24 procent af alle migrænepasienter søgt akut behandling af deres migræne. Desværre kan det ikke være muligt for nødhjælpspersonale at diagnosticere eller behandle migræne. Forståelse af migræne og deres behandling kan hjælpe dig med at bestemme, hvornår det er passende at søge akut behandling.

Migræne symptomer

Mange mennesker søger akut behandling for alvorlige hovedpine uden at indse, at de oplever migræne. Alvorlig hovedpine, som normalt er koncentreret på den ene side af hovedet eller i et bestemt område, er det karakteristiske symptom på migræne. Smerten bygger normalt over flere minutter eller timer i stedet for pludselig at forekomme. Andre almindelige symptomer omfatter kvalme, opkastning og følsomhed over for lys, lugt og lyde. Migræne må ikke reagere på over-the-counter smertestillende medicin og kan vare fra flere timer til flere dage.

Migræne Misdiagnosis

Hovedpine er den sjette mest almindelige årsag til beredskabsbesøg, men kun 30 procent af migrænepatienter får den korrekte diagnose i beredskabsrummet, ifølge University of Georgia College of Pharmacy assistent professor Jackie Kwong. Nødpersonale er uddannet til at håndtere livstruende situationer, og migræne falder normalt ikke ind i denne kategori. Imidlertid kan migrænepatienter, der ikke har fået en diagnose, opleve migrænesmerter som en indikation af en nødsituation, såsom en aneurisme. Alternativt kan selv dem, der forstår migræne, ikke være rustet til at klare den akutte smerte.

Emergency Room Treatment

Smerteblokerende stoffer, herunder narkotika, er den mest almindelige behandling for migræne i nødrummet. Ikke-narkotiske akutte behandlinger kan omfatte sumatriptan, valproinsyre, magnesium eller dropertidol. Normalt administreres ved injektion, behandler disse medicin det primære symptom snarere end roden af ​​smerten: dilaterede blodkar i hjernen. Disse lægemidler gør også lidt eller ingenting for at forhindre fremtidige migræneanfald. På grund af dette kan migrænepatienter finde sig tilbage til beredskabsrummet til behandling hver gang en migræne rammer.

Omfattende migrænebehandling

Med en ordentlig diagnose kan migrænepasienter udvikle en omfattende plan, der gør det muligt for dem at undgå nødbehandling. For eksempel kan livsstilsjusteringer som forandringer i kosten, en regelmæssig sovende skema og stressreduktion reducere migrænehændelser. Desuden kan forebyggende medicin, såsom antidepressiva og beslaglægemidler, begrænse migræne, og abortive medikamenter kan holde migræne allerede i gang fra forværring. At have disse lægemidler til rådighed, vil gøre det mindre nødvendigt for migrænepasienter at søge akutte behandling.

Hvornår skal du besøge Emergency Room

Men selv hyppige migrænepatienter bør ikke afholde sig fra at søge akut behandling for særlig alvorlig hovedpine. Ifølge migrænebevidsthedsgruppen er migrænepasienter mere udsatte for slagtilfælde, og 27 procent af slagtilfælde hos personer under 45 år er forårsaget af migræne. Søg øjeblikkelig behandling, hvis der opstår en alvorlig hovedpine pludselig, følger et andet mønster end din normale hovedpine eller ledsages af forvirring eller vanskeligheder med at tale.

Del:
Kommentarer