Elliptical Workout Vs. Gazelle Workout

Elliptical Workout Vs. Gazelle Workout

Gazelle øvelsesudstyr og mange elliptiske maskiner lover en no-impact cardio og fuld kropsøvelse for maksimal effektivitet. Gazelle er et egentligt mærke, mens elliptikken indeholder en stil med træningsudstyr, der tilbydes af flere mærker.

Funktioner

Gazelle-modellerne omfatter alle en træning i overkroppen og foldes op for nem opbevaring, men de har ikke en justerbar modstand. De fleste elliptiske omfatter træning i overkroppen og justerbar modstand, men kan ikke foldes og stuves væk. Jo mere alvorlige træningene er, desto vigtigere er den justerbare modstand.

Overvejelser

Kontroller vægtgrænserne; Gazelle-modellerne spænder fra 250 til 300 pund maksimum, mens nogle elliptiske mærker er i stand til at tolerere en 350 pund person.

Funktioner

Hjertefrekvensmonitorer med varierende kompleksitet er normalt standard med alle maskiner, ligesom feedbackenheder af hastighed, afstand og kalorier forbrændes. Men det er grænsen for sofistikering for Gazellen. Til elliptiske priser med højere priser, inkluderer modellerne en dockingstation til iPod, ventilator og endda et LCD-tv.

Identifikation

Se efter overordnet ergonomisk komfort, robusthed og lydniveau, når du arbejder. Prøv så mange maskiner som muligt; hver vil føle sig anderledes for forskellige mennesker.

Omkostninger

Fra november 2009 varierer prisen for Gazelles fra $ 100 til $ 220. De elliptiske maskiner spænder fra under $ 1.000 til godt over $ 4.000.

Del:
Kommentarer