Eddike & Epsom Salt Detox

Eddike & Epsom Salt Detox

Din krop er et kemisk vidunder, fyldt med hormoninteraktioner, energiskabelse og forbrug samt rensning. Når vi spiser fødevarer, der er vanskelige at behandle, arbejder vores lever overarbejde og kan muligvis få brug for hjælp af en detox til lejligheden. Eddike og Epsom salte er blevet brugt i århundreder som helbredende metoder og er gode kilder til afgiftning.

Epsom Salt Bath

Mange mennesker har brugt Epsomsalte i årevis for at lindre smerter og smerter - primært forårsaget af urinsyreopbygning i muskler. Ved at tilføje en til to kopper Epsom salte til et varmt bad og bløde i 20 minutter, kan trætte fødder og rygsmerter finde en stor lettelse. Du behøver ikke at blive fyldt med smerter og smerter for at få gavn af et Epsom salt detoxbad.

Hvis du laver i et Epsom saltbad i mere end 20 minutter, bliver du måske meget træt - selv udmattet - da din krop arbejder for at frigøre metaller, mineraler og toksiner, der ikke er nødvendige. Badet kan blive ret skummet som følge af, hvad der bliver frigivet. Dette bør falde, da du gør detox oftere. Tilføjelse af ingefær, bagepulver eller sesamolie kan hjælpe med at reducere smerte, modvirke strålingseffekter og forbedre hudens sundhed.

Eddike bad

Hvis din krop er for sur, kan du udvikle hudforhold som acne, eksem eller udslæt. Du kan bruge eddike til at berolige disse betingelser og genoprette hudens pH-balance til en mere alkalisk tilstand. Æblecidereddike er den mest populære eddike, der bruges, men du kan også opleve fremragende resultater fra hvid eddike. Tilsæt en kop til to liter eddike til et varmt bad. Dette vil også lindre smerter fra gigt, bursitis, tendonitis og gigt ved også at hjælpe med at fjerne overskydende urinsyre.

Eddike som kosthjælp

Forbrugende eddike er en anden måde at hjælpe med i en total kropsdetox. Mange mennesker vil forbruge en teskefuld æblecidereddike før et måltid for at hjælpe fordøjelsesprocessen. Andre vil lave te med honning og urter. Du kan også bruge æblecidereddike i madlavning med salatdressinger, marinader og syltede krydderier. Eddike hjælper med at opretholde passende pH-niveauer i maven og fordøjelseskanalen.

Bivirkninger

Når du detoxer, skal din krop først frigøre toksiner, der opbevares i dine fedtceller. Som det gør det, vil toksinerne i din krop få dig til at føle sig værre end du gjorde før du startede en detox - især hvis du aldrig har gjort en før eller ikke gør dem regelmæssigt. Du kan føle, at du kommer ned med influenzaen. Dette er almindeligt, men ved at fortsætte med badene vil hjælpe din krop med at eliminere toksinerne hurtigere.

Eddike, epsom salte og kost

Selv om du vil drage fordel af at bruge detoxbade og tilsæt eddike som supplement, vil du forbedre dine resultater betydeligt, hvis du begrænser din kost i detoxperioden til økologiske fødevarer, primært friske frugter og grøntsager sammen med mindst to liter vand hver dag. Prøv ikke at forbruge koffein, nikotin eller alkohol, når detoxing for at hjælpe din krop virkelig skylle toksiner ud. Ved at gøre dette vil du øge din energi og forbedre dit stofskifte.

Del:
Kommentarer